19 / 04 / 2024

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek Açıklandı!

Innovia 4 ne zaman teslim edilecek Açıklandı!

Innovia 4, 79.000 TL 'den başlayan fiyatlar,  sadece %4 peşinat, 4 yıl 0 faiz gibi her bütçeye uygun, çeşitli ödeme seçenekleri ile satışa sunulurken Türkiye 'de bir ilk olan “Sil Taksit ” fırsatı ile de ev sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sun



Innovia Projesi ile sektöre yeni bir soluk getiren Yeşil GYO, Innovia 4 ile 4.750 aileyi daha ev sahibi yapacak. Yeşil GYO tarafından özel sektörde gerçekleştirilen en büyük konut projesi olan Innovia 'nın son etabı ve son fırsatı olan Innovia 4, 79.000 TL 'den başlayan fiyatlar,  sadece %4 peşinat, 4 yıl 0 faiz gibi her bütçeye uygun, çeşitli ödeme seçenekleri ile satışa sunulurken Türkiye 'de bir ilk olan “Sil Taksit ” fırsatı ile de ev sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunuyor …

İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.şž, 14 bin konutluk dev yaşam projesi Innovia 'nın son etabı olan dördüncü fazı Haziran 2011 itibariyle satışa sunuyor.

Innovia Projesi dördüncü ve son etabı ile bütünleşiyor …

Yeşil GYO, Beylikdüzü 'nde yer alan tamamı 4 Etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia Projesi 'yle Türkiye 'de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yarattı. Innovia 'nın 1, 2 ve 3. etaplarında büyük bir satış başarısı yakalayan Yeşil GYO, kısa sürede projenin ilk üç etabının satışını tamamlayarak daire sahibi olanların bir evden çok daha fazlasının sunulduğu Innovia 'da keyifle yaşama başlamalarını sağladı.

Satışı komple tamamlanan ilk üç etabın ardından dördüncü ve son etabın çalışmalarını da hızla tamamlayan Yeşil GYO, Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak Innovia 4 ile 4.750 aileyi daha hayallerinin evine kavuşturacak.

www.innovia.com.tr

www.yesilgyo.com


Geri Dön