26 / 04 / 2024

İnnovia 4'te yaza özel kampanya! şžimdi al, kışın öde! 84 bin TL'ye!

İnnovia 4'te yaza özel kampanya! şžimdi al, kışın öde! 84 bin TL'ye!

Yaz kampanyası ile yeni satışa sunulan Innovia 4. etaptan dairenizi şimdi alıyorsunuz, taksitlerinizi ödemeye kışın, Aralık 2011 'de başlıyorsunuz.   Projede yer alan konutların fiyatları 84 bin TL'den başlıyor. Ayrıca 4 yıl sıfır faiz imkanı da sürüyor..



14 bin konutluk dev Innovia Projesi ve bugüne kadar hayata geçirdiği avantajlı kampanyalarıyla dikkat çeken Yeşil GYO 'dan yine özel bir kampanya.   Yaz kampanyası ile yeni satışa sunulan Innovia 4. etaptan dairenizi şimdi alıyorsunuz, taksitlerinizi ödemeye kışın, Aralık 2011 'de başlıyorsunuz.


Yeşil GYO, “Yazınızı rahat geçirin ” kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. Innovia 'nın son etabından banka kredisiz, kefilsiz, “0 ” faiz imknı ile evinizi şimdi alın, taksitlerinizi ödemeye Aralık 2011 'de başlayın. Böylece yaz boyunca rahat edin, taksitlerinizi düşünmeyin!

Innovia Projesi ile sektöre yeni bir soluk getiren Yeşil GYO, Innovia 4 ile 4.750 kişiyi daha ev sahibi yapacak. Yeşil GYO tarafından özel sektörde gerçekleştirilen en büyük konut projesi olan Innovia 'nın son etabı ve son fırsatı olan Innovia 4, 4 yıl 0 faiz ve yaza özel kampanyası ile herkesi ev sahibi yapacak.

Innovia 'nın son faz ve son fırsatı olan 4. etabında 50-60 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-137 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor.

1+1 dairelerde 3 farklı metrekare bulunuyor. 50-56-60 metrekare. Fiyat aralıkları 84 bin ile 120 bin  TL arasında değişiyor. 2+1 dairelerde 4 farklı metrekare bulunuyor. 92-103-106-122 metrekare. Fiyat aralıkları 159 bin  ile 198 bin TL arasında değişiyor. 3+1 dairelerde 4 farklı metrekare bulunuyor. 120-127-134-135 metrekare. Fiyat aralıkları 205 bin ile 232 bin  TL arasında değişiyor.

Esenyurt-Beylikdüzü bölgesinde farklı ve seçkin bir yaşam merkezi yaratan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından özel sektörde gerçekleştirilen en büyük yaşam projelerinden biri olan Innovia Projesi 'nin 4. Etabı da seçkin ayrıcalıklara sahip ve yine dolu dolu yaşanacak hayatlar için planlandı.

Yüzde 75 'i yeşil alan, etkileyici çevre düzeni, sosyal olanakları ile farklı bir yaşam projesi olarak dikkat çeken Innovia 4 ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Zen şelaleler, yürüme, bisiklet ve koşu yolları, bisiklet park alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness-spa alanı, çocuk oyun alanları, seyir terasları, basketbol, tenis, voleybol sahaları, cafeler ve teknolojik güvenlik donanımlarının yanı sıra 24 saat güvenlik görevlileri de bulunacak olan Innovia 4 'de ev sahipleri sosyal olanaklardan ücretsiz olarak yararlanacak. 4/4 lük bir proje olarak tasarlanan Innovia 4 ile aileler sadece bir ev değil ayrıcalıklarla dolu özel bir yaşama sahip olacaklar.

Innovia 'da oturuyorsanız akraba ve arkadaşlarınızı, kalabalık bir misafir grubunu yemeğe çağırmak artık sizi düşündürmesin! Innovia,   endüstriyel mutfak teknolojisi ile donatılmış 100 metrekarelik mutfağı, onlarca kişilik yemek masası ve oturma grupları ile harika bir mekanı, site sakinlerinin hizmetine sunuyor. Siz yemek pişirirken arkadaşlarınız sizi izleyebilir, bilardo ve karaoke oynayabilir; piyano çalabilir ve tüm dostlarınızla akşam yemeğinde misafirlerinizi evinize sığdıramama, evinizin kirlenmesi ve yağ kokması endişesini taşımadan eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Innovia Projesi 'nin tüm etaplarında yer alan bu özel meknlar ile hayat çok keyifli …

http://www.innovia.com.tr/etap4.php

414 08 00

 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön