29 / 03 / 2024

Innovia Ispartakule’de ticari alanların satışı hızla devam ediyor!

Innovia Ispartakule’de ticari alanların satışı hızla devam ediyor!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Ispartakule

Kısa süre sonra bölgede tamamlanacak 20 Bin konut ile İstanbul’un önemli yaşam alanlarından bir haline gelecek Ispartakule’de yükselen Innovia Ispartakule’nin ticari alanlarının %25’inin satışı tamamlandı.



Ispartakule’nin ilk alıveriş merkezi olan “Innovia Ispartakule”nin meydan/sokak konseptindeki açık hava alışveriş merkezi, cazip ödeme seçenekleri ile yatırımcılar için altın fırsat niteliği taşıyor.


Yeşil İnşaat ve Metal Yapı Konut ortaklığında kurulan Zincir Yapı’nın modern projesi Innovia Ispartakule’nin bölgenin buluşma noktası olacak meydan/sokak konseptli ticari alanlarının satışı sürüyor. Kısa sürede satışların %25’inin tamamlandığı ticari alanlar için cazip ödeme imkânları sunuluyor. TEM Ispartakule gişelerine yakınlığıyla da merkezi bir konumda yer alan Innovia Ispartakule’nin alışveriş merkezi, 135 adet ticari ünitesi ile her geçen gün artan bölge nüfusunun ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılamak üzere tasarlandı.


Yatırımcılar için altın fırsat niteliğinde olan Innovia Ispartakule’nin ticari alanları, birçok markanın yer alacağı mağazalardan, kafeteryalardan ve restoranlardan oluşacak. Innovia Ispartakule’nin ticari alanları birbirinden farklı metrekarelerde, her sektör için ayrıştırılmış yerleşim planı ile de yatırımcısına doğru noktada yüksek kazançlı yatırım yapma fırsatı sunuyor. 


Satışı devam eden ticari alanlar konusunda detaylı bilgiye www.innoviaispartakule.com adresinden, Innovia Ispartakule Satış Ofisi’den 0 212 709 35 02 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat’ın ortaklığında kurulan Zincir Yapı çatısı altında hayata geçen Innovia Ispartakule Projesi, mimarisi ve açık hava alışveriş merkezi konsepti ile bölgenin yatırım değerini artırmayı hedefliyor. 82.832 m2 toplam inşaat alanına sahip Innovia  Ispartakule Projesi, 135 adet alışveriş ünitesinden oluşan meydan/sokak konsepti ile; 2 adet 29 katlı rezidans bloğunda, toplam 340 daireden oluşmaktadır. 


Projede alışveriş üniteleri ile rezidansların kullanabileceği 3 katlı otopark alanı, fitness merkezi, açık havuz, basketbol sahası, çocuk kulübü, açık hava kafeteryaları ve restoranlar bulunuyor.


projeye sor



Geri Dön