20 / 04 / 2024

Innovia projesinin 4. etabında konutların yüzde 85'i satıldı!

Innovia projesinin 4. etabında konutların yüzde 85'i satıldı!

Innovia, kendi alanında Türkiye’nin en büyük özel sektör yatırımlarından biri. 4 etap ve 14 bin konuttan oluşan projede orta gelir grubunun ulaşılabilir fiyatlarla konut sahibi olması hedefleniyor



2011’in sonu itibarıyla halka açık 23 gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) arasında aktif büyüklük açısından 6’ncı sırada yer alan Yeşil GYO’nün yetkililerinden aldığımız bilgiye göre, 14 bin konutluk Innovia’nın, 1’inci ve 2’nci etabında yaşam başlamış, 3’üncü etabın tamamında ve 4’üncü etabın da yüzde 85’inde satışlar tamamlanmış durumda. Proje, büyük parseller üzerindeki yüksek bloklarda yaşam ve olağanın ötesinde kapasiteye sahip açık-kapalı sosyal alanlar ile tasarlanmış. Bir konut projesinden çok, mahalle ölçeğinde çözümler sunan Innovia’da buz pateni pistleri, düğün organizasyonu yapılabilecek büyüklükte parti evleri, sanat atölyeleri, 4 bin 600 metrekarelik profesyonel SPA’lar bulmanız mümkün. Tüm etapların ortak özelliği orta avlularda sunulan su oyunları, peyzaj, kafe-restoranlar ve çok büyük metrekarelerde yüzme havuzları.


357 BİN METREKARE ÜZERİNDE KURULMUŞ

1’inci etapta kreş binası, seramik fırını olan sanat atölyeleri, 2’nci etapta Köprü Restoran, iş merkezi bloğu, 3’üncü etap içindeki dershane bloğu, şelale havuzları, 4’üncü etapta yer alan buz pateni sahası, 7 açık yüzme havuzu, yaklaşık 357 bin metrekarelik yerleşkenin kapasitesi hakkında ipucu vermek adına sadece birkaç örnek. Yaşadın başladığı etaplarda, kreş ve restoranlar dahil tüm sosyal alanlar hizmet veriyor, inşası devam eden 3 ve 4’üncü etaplarda konut bloklarıma yanı sıra 66 bin metrekare üzerindeki ticari alan, kente de hizmet vererek çevresini ciddi anlamda değiştirecek. 4’üncü etaptaki rezidans bloğu ise yerleşkenin tek home-ofis bloğu olarak iş merkezleriyle birlikte tasarlanmış. Yaşamın başladığı 1’inci etabın dev havuzuna bakan satış ofisinde yaptığımız görüşmede konut sahiplerinin, İstanbul’da değil de Antalya’da 5 yıldızlı bir tatil köyünün havuzundaymış gibi vakit geçirdiklerine şahit olduk. Savak detaylarından, şezlonglara, şelalelerden gölgelikli localara kadar, atmosfer bir konut projesinin sosyal alanında sağlanan hizmetlerin ötesinde.


Site sakinleri Innoviaonline ile sosyal yaşama bağlanabilir

Yoğun yerleşkelerin ana sorunu yığınlar içinde yalnız kalmaktır. Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'in geliştirilmesini talep ettiği Innoviaoniine ile yerleşke içinde kendi sosyal ağınızı oluşturmanız mümkün. Çocuğunuzun yaşıtı çocuklara sahip aileler ile tanışma, satranç, tenis gibi faaliyetlerde ortak ilgi alanına sahip komşunuzu tanıma olanağını bulacağınız sosyal ağda randevuuyla çalışan kapalı-açık sosyal alanlara rezervasyon yapma, site içi servis saatlerini öğrenme, doğum, nişan kutlamalarınızda tüm komşularınıza bir tıkla ulaşma gibi sosyalleşmenizin önünü açan pek çok olanağa kişisel bilgisayarınızdan ve genel mekânlardaki bilgi kiosklarından ulaşabilirsiniz.


4'üncü etabın yüzde 85'i satılmış

Tünel kalıp sistemi ile inşaatı devam eden projede net kat yükseklikleri 2.78 metre. Konutların tamamı dışarıdan mantolamayla ısı yalıtımlı. Tüm dairelerin salon pencere boyutları zemin tavan arasında maksimum açıklıkta. Projede, merkezi doğalgaz ısıtma sistemi pay ölçer ile ücretlendiriliyor. Soğutmaya yönelik olarak 1 adet klima altyapısı hazır olarak teslim ediliyor. 30 kata kadar çıkan bloklarda yangın güvenlik kovası, bağımsız merpen ve asansör ile hizmet vermekte.

Habertürk/Esin Tümer


Geri Dön