25 / 04 / 2024

İnnovia Suites Beylikdüzü fiyat listesi!

İnnovia Suites Beylikdüzü fiyat listesi!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia Suites

İnnovia Suites Beylikdüzü fiyat listesi bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Yeşil GYO projesi İnnovia Suites Beylikdüzü'nde Premium Emlak Sistemi uygulaması ile avantajlı yatırımlar gerçekleştirilebiliyor...




Premium Emlak Sistemi uygulaması ile yatırımcıya kolaylık sağlayan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İnnovia Suites  adında İstanbul Tuzla - İçmeler bölgesinde ve Beylikdüzü bölgesinde projeler inşa ediyor.


İnnovia Suites Beylikdüzü fiyat listesi öncesinde İnnovia Suites projeleri hakkında bilgi verelim. İnnovia Suites Tuzla İçmeler projesi içerisinde buhar ve tuz odaları, açık / kapalı havuzlar, spa gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Yeşil GYO'nun İnnovia Suites Beylikdüzü projesi içerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, buhar odası gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



İnnovia Suites Beylikdüzü fiyat listesi!


İnnovia Suites Beylikdüzü fiyat listesi kapsamında 24 bin liraya, 15 günlük tapu sahibi olabiliyorsunuz. İnnovia Suites Beylikdüzü projesinde yüzde 40 peşinat sonrasında, kalan tutar 18 ay sıfır faiz olarak firma bünyesinde ödeniyor.


İnnovia Suites Beylikdüzü satış ofisi ile 0212 414 08 0 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. İnnovia Suites Beylikdüzü projesinde Premium Emlak Sistemi ile standart kiradan iki katı fazlası, tapu değer artışı garantisi ve esnek kullanım imkanı sunuluyor.



VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın



İnnovia Suites Residence iletişim

Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com


projeye sor



Geri Dön