19 / 04 / 2024

İnnovia yeni konsept 1+1'ler 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnnovia yeni konsept 1+1'ler 85 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Yeşil GYO

Proje: İnnovia 4.etap

İnnovia' da bir evden daha fazlasını sunan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler alıcılarını bekliyor. İnnovia 4. Etap seçkin mekanları ile yaşama ayrı bir keyif katacak...





İnnovia'da bir evden daha fazlasını sunan 1+1, 2+1, 3+1 daireler alıcılarını bekliyor. İnnovia 4. Etap seçkin mekanları ile yaşama ayrı bir keyif katacak. Farklı konseptiyle İnnovia Parti Evi, cafeleri ve restoranları ile yaşamın her anını sevdikleriniz ile değerlendirme imkanı sunuyor..


İnnovia Projesi  Yeşil GYO  tarafından hayata geçiriliyor. İnnovia son 4 yılda 8100 daire teslim etti. 95 bin metrekare peyzaj ve sosyal alana sahip. 


İnnovia 4. Etap İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Yeşil GYO İnnovia'da konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Beylikdüzü İnnovia 4. Etaptan konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, banka kredisiz ve kefilsiz fırsat sunuluyor. 


İnnovia Beylikdüzü projesinde konut fiyatları 85 bin liradan başlangıç gösteriyor. Güne havuzunuzda yüzerek zinde bir şekilde başlayabilir, akşam yorgunluğunuzu lüks donanımlı spanızda atabilirsiniz. Açık- kapalı spor yapabileceğiniz mekanlar, yürüyüş, koşu parkurları, basketbol, voleybol, tenis kortları, yüzme havuzları ile  İnnovia 4. Etap'ta her yaş grubu istediği aktiviteyi yaapbilecek.




Telefon: 0212 414 08 00

Web Adresi: www.innoviasuites.com

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com





projeye sor



Geri Dön