28 / 03 / 2024

Innovia'da misafir, site mutfağında ağırlanacak

Innovia'da misafir, site mutfağında ağırlanacak

Innovia projesinde 20 kişinin aynı anda ağırlanabileceği bir yemek masasının bulunduğu, 100 metrekarelik bir mutfak site sakinlerinin hizmetine sunulacak.



Geçtiğimiz ocak ayında Beylikdüzü'nde uygulamaya koyduğu 8 bin konutluk Innovia projesinin ikinci fazını, yüzde 20 peşinat ve 60 ay 0 faiz kampanyasıyla satışa çıkarınca bir anda konuta yatırım yapmak isteyenlerin akınına uğrayan Yeşil İnşaat'ın 2 milyar TL büyüklüğündeki bu projesi, sadece ödeme koşullarıyla değil, sunduğu farklı olanaklarla da dikkat çekiyor. Projede 20 kişinin aynı anda ağırlanabileceği bir yemek masasının da bulunduğu endüstriyel mutfak teknolojisi ile donatılmış 100 metrekarelik bir mutfak site sakinlerinin hizmetine sunulacak. Sakinler, evlerine sığdıramayacağı misafirlerini, bu mutfakta ağırlayabilecek, partiler organize edebilecekler. Yeşil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil sorularımızı yanıtladı

Trump Bodrum Resort ve Villaları yeni projeler

Yeni konut projeleriniz var mı?

Dedeman Holding ile ortak Trump Bodrum Resort ve Villaları projesi, Silivri ve Zekeriyaköy'de villa projeleri bulunuyor. Ayrıca Topkapı'da 45 katlı ikinci bir plaza binası inşa edilecek. Bunlara ek olarak Innovia konutlarının İstanbul Anadolu yakasında 7 bin -10 bin konut arasında yeni inşaatlarının gerçekleştirilmesi için çalışmalara başladık.

Yeşil inşaat'la ilgili bilgi de verir misiniz?
Yesil Kundura Sanayi'nin grup şirketlerinden biri. 1999'da kuruldu. Yeşil İnşaat Trump ortaklığı ile projeler gerçekleştiriyor..

Innovia projesini anlatır mısınız?

Innovia, Beylikdüzü'nde 3 etapta toplam 8 bin konuttan oluşan dev br proje. Projenin birinci etabında bin adet daire, ikinci etabında 3 bin adet daire ve üçüncü etabında 4 bin daire bulunuyor. Şu an satışa sunulan Innovia 2 toplam 110 bin metrekare alan üzerinde 3 bin çok katlı konut olarak inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil ve doğal güzelliklere ayrılan Innovia 2'de yaşam Aralık 2010 itibarı ile başlayacak.

Konutların büyüklükleri nedir?

Konutlar 57 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen büyüklüklerde ve 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler şeklinde planlandı.

Fiyatlarla ilgili bilgi verir misiniz?

Innovia 2 projesinde konutlarımız 65 bin TL'den 170 bin TL'ye kadar büyüklük ve konum açısından değişen fiyatlara sahip. Ödeme ise yüzde 20 peşin, 6'ncı ayda yüzde 5; 12'nci ayda yüzde 5; 24'üncü ay teslimde yüzde 10 ara ödeme olmak üzere toplam bedelin yüzde 40'ının teslimata kadar ödenmesi ve kalan kısım olan yüzde 60'ın 60 ay eşit taksit ve yüzde 0 faizle ödenmesi şeklinde satışa sunuluyor.

Satışlar nasıl gidiyor?

Satışlara 19 Ocak itibarı ile başladık. Şu anda 985 adet daire satışı gerçekleştirdik. Proje satışa sunulduğu ilk hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenler tarafından 6 bin telefon ve 3 bin ziyaret aldı. Projeye ilgi oldukça fazla. Proje ayrıca yabancı yatırımcılar ve Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen yabancılar tarafından da çok ilgi gördü. Şu an projenin yüzde 13'ü yabancı yatırımcı ve tüketicilere satıldı bile.

Sosyal ve ortak alanlarda neler var?

Site içi 24 saat kapalı devre kamera izleme sistemi, özel güvenlik personeli, kablolu site portalı, site içi ortak alanları izleme, online rezervasyon sistemi, site içi seri ilanlar, elektronik alışveriş siparişi altyapısı, fitness merkezi, açık basketbol sahaları, voleybol alanı, tenis kortu, çocuk oyun bahçesi, çocuk dersliği, soyunma ve uyku odaları, açık ve kapalı otoparklar, sığınak, açık havuz ve çocuk havuzu, güneşlenme terasları, gölet ve şelaleler, yürüme parkurları, koşu yolları, bisiklet yolları, bisiklet park alanları, çardaklar, kafeler, seyir terasları, çocuk oyun alanları, blok bazında görüntülü intercom uydulu veya kablolu dijital tv yayını altyapısı, ortak alanlarda kablosuz internet altyapısı, 2 hatlı telefon altyapısı bulunuyor. Bunun dışında Innovia' da site sakinleri için özel olarak oluşturulan web sitesi sayesinde birçok olanaktan faydalanılabiliyor. Site içerisinde yer alan Şömine ve Club House'da istediğiniz diziyi dev ekranda ve sosyal çevrenizle birlikte izleyebiliyor, online rezervasyon ile Club House'da kendiniz ve arkadaşlarınız için partiler düzenleyip, doğum günü kutlamaları yapabiliyor ve maçları birlikte izlemenin keyfine varabiliyorsunuz. Ayrıca Innovia'da endüstriyel mutfak teknolojisi ile donatılmış 100 metrekarelik mutfak ve 20 kişilik yemek masası da site sakinlerinin hizmetine sunuluyor. Akşam yemeğini tüm dostlarınızla misafirlerinizi evinize sığdıramama, evinizin kirlenmesi ve yağ kokması endişesini taşımadan eğlenceli saatler geçirebiliyorsunuz. Atölye ise, sizin ve çocuğunuzun sosyal faaliyetleri için kullanabileceği özel bir mekan anlayışı sunuyor. Seramik fırını, çalışma bölümleri ve farklı araç gereçleriyle ailece kullanılabilecek hobi, el işi ve resim çalışmalar için Atölye'de kişiye özel dolaplar mevcut.

Hürriyet Emlak

Geri Dön