20 / 04 / 2024

İnönü Üniversitesi 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başladı!

İnönü Üniversitesi 72 adet

İnönü Üniversitesi, üniversite yerleşkesi içerisine yapılan ve sahiplerine teslim edilen 144 konuttan sonra şimdi de 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başlandı.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle yaptırılması planlanan "İnönü Üniversitesi 2'inci Etap Toplu Konut Projesi" olarak adlandırılan 72 Adet "Dubleks Konut" için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezı'nde gerçekleştirilen bılgilendirme toplantısına İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu kapsamda II. Etap Dubleks Konut Projesi'ni başlattıklarını söyledi. 

Akademik ve idari personelin bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan tarafından projeyi tanıtan bir sunum yapıldı. Konut başına düşen parsel alanının 500 metrekare olduğu ve 44 bin 439 metrekare bir alan üzerinde toplam 72 adet dubleks konutun inşa edileceği açıklandı. 274 bin 83 metrekare kapalı alana sahip 33 konutun bodrum, zemııı ve birinci kattan, 39 konutun ise 184 bin 33 metrekare kapalı alana sahip zemin ve bilinci kattan oluştuğu kaydedildi. Dubleks konut yapımı projesinin hayata geçirilmesi için İnönü Üniversitesi personelinin 17-30 Nisan 2015 tarihleri arasında başvuruda bulunması gerektiği belirtildi. Alınacak başvuruların bir komisyon tarafından değerlendirileceği ve proje hakkında bilgi almak isteyen personelin Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı (0 422) 341 00 26 veya 377 32 14 numaralı telefonları arayabilecekleri kaydedildi. 


Yeni Malatya


Geri Dön