20 / 04 / 2024

İnşaat 16 Grubu Derneği yeni döneme İş Sağlığı ve Güvenliği semineriyle başladı!

İnşaat 16 Grubu Derneği yeni döneme İş Sağlığı ve Güvenliği semineriyle başladı!

Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarının bir araya gelerek oluşturduğu inşaat 16 Grubu Derneği, yeni döneme İş Sağlığı ve Güvenliği semineriyle başladı. 16 Grubu Derneği üyeleri iş sağlığı ve güvenliği konusunda detaylı bilgiler aldı...



Bursa'da inşaat sektörünün önde gelen firmalarının bir araya gelerek oluşturduğu inşaat 16 Grubu Derneği, yeni döneme İş Sağlığı ve Güvenliği semineriyle başladı. 2012 yılında kabul edilen 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında eğitim semineri gerçekleştiren inşaat 16 Grubu Derneği üyeleri iş sağlığı ve güvenliği konusunda detaylı bilgiler aldı. 


Inşaatlö Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Karakaş derneğin. Bursa'da faaliyet gösteren inşaat firmalarını tek çatı altında toplayarak büyük bir güç oluşturma görevi taşıdığını, bu amaca ulaşmak için de üyelerin çeşitli etkinlikler ile bilgilendirdiklerini dile getirdi. Seminere konuşmacı olarak katılan Yönetim Akademisi eğitimcilerinden İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Özcan Toguc, ISG Kanun u'nun tüm detaylarını üyelerle paylaştı. Soru-cevap şeklinde gerçekleşen seminerde Toguç, İSG Kanunu'nun riskleri minimize ederek hem çalışan performansının hem de verilen hizmetin veriminde gözle görülür artış olacağının altını çizdi. 


Posta Bursa 


Geri Dön