20 / 04 / 2024

İnşaat firmaları 2015'e peşinatsız alternatiflerle giriyor!

İnşaat firmaları 2015'e peşinatsız alternatiflerle giriyor!

Gayrimenkul firmaları, yeni yıla yılbaşı kampanyalarıyla giriyor. Bazıları 2014 'ü uygun seçeneklerle uğurlamaya hazırlanırken, bazıları da liste fiyatları üzerinden indirim yapıyor ve peşinatsız alternatifler sunuyor.



Geride bırakmak olduğumuz yılı, kampanyalarla kapatan firmaların yanı sıra bazı gayrimenkul firmaları 2015'i yeni fırsatlarla karşılıyor. 

Kampanyalarda indirim de var, peşinatsız vadeler de. Bunlardan biri de İttifak İnşaat Sağlıkkent Projesi. İttifak İnşaat satışı devam eden son 110 daire için yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit kullanımıyla uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 35 yıldır yurt içi ve yurt dışında imza attığı projelerle tanınan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Sağlıkkent, 10 blok, 577 daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 166 bin liradan başlıyor ve 220 bin liraya kadar çıkıyor. Projede, market, manav, kuru temizleme, kuaför gibi sitenin ihtiyaçlarını karşılayacak dükkânlar da yer alıyor. 


Yeni yıla yeni ev Yeni yıla yeni bir evle girmek isteyenler için Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent bir kampanya sunuyor. Projeyi hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan "Eski ve şuan Meclis'te görevine devam eden milletvekilleriyle komşu olma olanağı sunan Mebuskent projemiz, her bütçeye uygun konut seçenekleri sunduğu için büyük ilgi gördü. Toplam 602 konutluk 15 katlı 10 blok ve 332 farklı kat tiplerinde villalardan oluşan projemiz doğayla huzuru bir arada sunuyor" dedi. 


Batı Yapı'nın düzenlemiş olduğu yılın son kampanyasında firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade 0 faiz ödeme sistemi için son gün 5 Ocak 2015 olarak belirlendi. Astro Beylikdüzü projesi, 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. Proje, toplamda 2 blokta 42 adet home office ve 9 adet dükkandan oluşuyor. Fırsat ocakta devam ediyor Kaynak Yapı, Hayat Sultanbeyli projesi için son gün 31 Aralık. Tamamı oturmaya hazır ve yaşamın başladığı 72 konuttan oluşan projede 2+1 dairelerin peşin fiyatı 214 bin liradan başlıyor. Bu yıl 70'inci yaşını geride bırakmaya hazırlanan Pekdemir İnşaat'm Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı kampanya büyük bir ilgiyle devam ediyor. 'Bize Göre Değil Size Göre Ödeme' sloganıyla başlatılan kampanya 31 Aralık'ta sona eriyor. Kocaeli'nin 936 konutluk en büyük markalı konut projesinde ev sahibi olmak için arzu edenler, yüzde 0.59 faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanmayı tercih etme imkanına sahip olacak. 


Öte yandan Yeşilyurt İnşaat'm Kurtköy'de hayata geçirdiği Stili İstanbul Diamond projesinde, tüm konut tiplerinin peşin ödemelerinde yüzde 12 indirim yapılıyor. 24 Gayrimenkul'ün Halkalı'da inşa ettiği Cadde 24 projesinde son 10 dükkan '12 yılda kendini amorti eden, 3 yıl kira garantisi' ile satılıyor. Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal'da hayata geçirilen Gökdeniz Kartal'da tüm konut tipleri, 15 Ocak 2015'e kadar sıfır peşinatla satılıyor. 


Star


Geri Dön