27 / 04 / 2024

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

İnşaat firmaları bayrama özel kampanyalar uyguluyor!

Bu amaçla tüketicilere eylül sonuna kadar her keseye ve uygun ve her seçeneğe açık teklifler sunulacak. Ağustos ayında başlayan kampanyalarını ay sonuna kadar uzatanlar da var, yeni kampanya başlatanlar da.



Bazı projelerde bitmiş evlerde ödemeler 1 yıl sonraya ötelenirken farklı indirim modelleriyle öne çıkanlar da var. İşte bunlardan birkaçı:


Dumankaya İnşaat, konut alıcılarına ‘yarısını sen öde, yarısı bizden’ diyor. Modelin geçerli olduğu Hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerinin satış ofisleri bugünlerde vatandaşların akınına uğruyor. Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, "Mevcut tablo konut alıcılarının da ortaya koyduğumuz farklı sistemi sahiplendiğini gösteriyor" dedi.


Denge Yapı ise Sancaktepe'deki projesinde yer alan son daireler için ‘Şimdi taşın ödemeyi 1 yıl sonra yap’ kampanyası başlattı.


Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'de geliştirdiği iki projesinde konut alıcılarına peşin ödemelerde yüzde 12+2 indirim, yüzde 5 peşinat ve 16 ay sıfır faiz sunduğunu açıkladı.


Birçok projede ise bayrama özel yüzde 5 -10 oranlarında peşin alım indirimi, 24 ay sıfır faizle taksitlendirme seçeneği sunuyor.


Yeni Akit


Geri Dön