25 / 04 / 2024

İnşaat firmaları kampanyalarında konut alana tatil seçeneği öne çıktı!

İnşaat firmaları kampanyalarında konut alana tatil seçeneği öne çıktı!

Kredi faizlerinin yükselmesi ve masrafların artması inşaat firmalarını yeni kampanyalar için harekete geçirdi. Şimdiye kadar birçok kampanya sunan inşaat firmaları yeni kampanyalara tatil seçeneğini de ekledi...





Ev sahibi olmak isteyenlere farklı avantajlar sunan inşaat firmaları tatil seçeneğini de kampanyalara ekledi. EgeYapı Group inşaatı devam eden konutlardan daire alanları Malpler’e tatile gönderiyor. Şirket düşük faiz seçeneği ve uzun vade imkanıyla da alıcılara göz kırpıyor. Demir İnşaat son projesi Demir Romance’tan daire alan herkesi boğazda ağırlıyor. Dap Yapı Rotana Grup ile yaptığı anlaşma çerçevesinde ev alanlara farklı ülkelerde değişim fırsatıyla konaklama imkanı tanıyor. Halkalı’da yer alan 1000 konutluk Soyak Evostar ise 12 Şubat’a kadar ev alacak kişilere 72 ay ve 120 ay vadeli iki seçenek birden sunuyor.


EgeYapı Group kampanyanın halen inşaat haline olan Bağcılar’da Batışehir ve Kartal’da yükselen Pega Kartal için geçerli olduğunu duyurdu.


İki projede geçerli


21 Şubat’a kadar devam edecek kampanya kapsamında gayrimenkul alan kişiler ev sevincini Malpler’de yaşayacak. Batışehir’den ev almak isteyenler dilerlerse yüzde 1 peşinat vererek sonraki ilk 24 ay boyunca 1.108’er lira ve ardından da 96 ay boyunca 1.935 liradan başlayan taksitler ödeyerek konut sahibi olabilecek. Pega Kartal’da ev sahibi olmak isteyenler ise yüzde 1 peşinat vererek daire tutarının yüzde 25’ini 12 ay sonra, yüzde 24’ünü 18 ay sonra ve kalan yüzde 50’lik kısmını banka kredisi ile ödeyebilecek.


226 bin liradan başlıyor


Demir Romance’tan 16 Şubat tarihlerine kadar daire alan herkes boğazda konaklama, akşam yemeği ve brunch yapacak. Daire almak isteyenler yüzde 5 peşinatla, 226 bin liraya daire sahibi olabilecek. Proje 7 blok üzerinde 776 konut, 60 ticari alan ve 28 villadan oluşuyor.


Dünyada farklı kapılar açıyor


Dap Ya­pı Ro­ta­na Grup yap­tı­ğı an­laş­ma çer­çe­ve­sin­de ev alan­la­ra fark­lı ül­ke­ler­de de­ği­şim fır­sa­tıy­la ko­nak­la­ma im­ka­nı ta­nı­yor. Ben­zer bir uy­gu­la­ma İs­tan­bul Me­ci­di­ye­kö­y’­de­ki ta­ri­hi Li­kör Fab­ri­ka­sı­’nın ara­zi­sin­de yük­se­len Qua­sar İs­tan­bu­l’­un Fa­ir­mont re­zi­dans­la­rın­dan dai­re alan­lar için­ de uy­gu­la­nı­yor. Qu­asa­r’­dan dai­re alan­lar pro­je­nin bi­ti­mi­ni bek­le­me­den dün­ya­da 71 nok­ta­da bu­lu­nan Fa­ir­mont re­zi­dans ve otel­le­rin­den ya­rar­la­na­bi­li­yor.  


Emine Açar/Bugün


Geri Dön