28 / 03 / 2024

İnşaat mağdurları 25 Mayıs'ta eylem yapacak!

İnşaat mağdurları 25 Mayıs'ta eylem yapacak!

Seslerini yetkililere duyurmak isteyen inşaat mağdurları 25 Mayıs Pazartesi günü Esenyurt Belediyesi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek. Mağdurlar eylemden sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacak...




7 Mart 2015 tarihinde seslerini yetkililere duyurmak için Taksim'de toplu bir eylem yapan inşaat mağdurları 25 Mayıs Pazartesi günü Esenyurt Belediyesi önünde toplanıp yeni bir protesto gösterisi gerçekleştirecek.


Parasını ödedikleri evlerini alamayan Uluhan Grup, Bulut İnşaat, Hiper Gayrimenkul, Makrom Yapı, Osmanlı İnşaat, Fi Yapı ve İlke İnşaat, mağdurlarının gerçekleştireceği eyleme Ukra City mağdurlarından da destek geldi. Devir işlemleri sürerken sürece zarar vermemek adına sessiz kalmayı seçen Ukra City mağdurları 25 Mayıs'taki eyleme katılma kararı aldı.


Evlerini alana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar yaptıkları açıklamada mağdur olmalarındaki en büyük oltanın sözleşmedeki kira hakkı olduğunu iddia etti. Gerçekleştirdikleri eylemden sonra da savcılığa suç duyurusunda bulunacak olan mağdurlar seslerini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na duyurmak istiyor. 



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön