29 / 03 / 2024

İnşaat Mühendisleri Odası'nda genel kurul var

İnşaat Mühendisleri Odası'nda genel kurul var

24 Ocak 2010'da genel kurula gidecek olan İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, 42. dönem seçimleri için inşaat mühendislerine çağrı yaptı



İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe yaptığı çağrıda, "mesleğimizin kamu ve ülke yararı doğrultusunda uygulanması için, meslek standardı ve kalitesinin yükseltilmesi için, bilimi ve insanların geleceğini gözardı eden politikaların dışlanması için, yaşanan depremlerden sonra mesleğimizin önemini daha da kavranması için, popülist politikalar yerine, ülke ve kent gerçeği ile örtüşen politikaların tercih edilmesi için, meslektaşlararası dayanışmanın sağlanması için, plansız ve programsız açılan onlarca inşaat fakültesine ilave olarak yenilerinin açılmasına "dur" demek için, sosyal ve toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirmek için, eşitlik, özgürlük, bağımsızlık, demokratlık ve laiklik temelinde; barış, adalet ve demokrasimizin gelişmesinin savunucuları olmayı sürdürmek için tüm meslektaşlarımızı 42. dönem genel kurulu ve seçimlerine çağırıyoruz" dedi.

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 42. dönem genel kurulu ve seçimleri 23- 24 Ocak 2010 tarihlerinde 09.00- 17.00 saatleri arasında Şişli Karagözyan İlköğretim Okulu'nda yapılacak. Okulun adresi ise Abide-i Hürriyet Cad. Şişli Adliyesi Karşısı, Osmanoğlu Kliniği Yanı, Şişli.

Genel Kurul ise 23 Ocak 2010 Cumartesi günü saat 10.00'da Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu Beşiktaş/İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.
emlakkulisi.com


Geri Dön