19 / 04 / 2024

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.



Emlak ve gayrimenkul uzmanları, Ankara'da, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizerek, "İncek herkesin ilgisini çekiyor. Bu bölge sahip olduğu özellikler nedeniyle Ankara'nın en hızlı gelişen bölgesi olacak" diyor. 


KAR MARJI YÜKSELİYOR 


İncek'in, hem arsa alıp yatırım yapmak isteyenlerin, hem de müteahhitlerin göz bebeği olduğunu ifade eden uzmanlar, kâr marjı hızla yükselen bölge için, "Trafikten uzak, birçok özel okul ve üniversite gibi eğitim alanına sahip, ayrıca çok sayıda alternatifi içinde barındıran bu bölgeyi önümüzdeki yıllarda çok daha yakından takip etmek gerekiyor. Yatırımlar hızlı bir şekilde buradan paylarını almaya çalışıyor. 25 yıl önce hiçbir şey ifade etmeyen İncek, şimdilerde en gözde projelere ev sahipliği yapıyor" dedi. 



Hürriyet  Ankara  Ek


Geri Dön