28 / 03 / 2024

İnşaat sektörü 15 Temmuz sonrası ülkesine sahip çıktı!

İnşaat sektörü 15 Temmuz sonrası ülkesine sahip çıktı!

İnşaat sektörü, 15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıktığı gibi ülke ekonomisine kampanya ve yeni yatırımlar ile sahip çıktı.



İnşaat sektörü, 15 Temmuz sonrası demokrasiye sahip çıktığı gibi ülke ekonomisine de yeni yatırımlar ve düzenlenen kampanyalarla büyük destek verdi. 


"Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” ve “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" kampanyaları sektörde tarihî rekorların kırılmasını sağladı.


Ülke ve toplum tarihimiz açısından bir milat olan 15 Temmuz'da “millî irade” darbeci hainleri durdurarak bir destan yazdı. 15 Temmuz sonrasında ekonomik kalkınma hızlanırken, Türkiye ekonomisi, güçlü ve dinamik performansını sürdürmeye devam ediyor.  Türkiye ekonomisinin son derece sağlam temeller üzerinde bulunduğunu dile getiren sektör temsilcileri; devletiyle, milletiyle Türkiye’nin darbecilere karşı verdiği demokrasi sınavının ülkenin geleceğine ve ekonomisine güveni daha da artırdığını ifade etti “Yeni Projelerle Yola Devam” mesajı verdi. İnşaat sektörünün önde gelen isimleri de 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’ne özel açıklamalarda bulundu.


Türkiye Gazetesi 




Geri Dön