28 / 03 / 2024

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

İnşaat sektörü gücünü Bursa'da gösterdi!

Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin katılımıyla gerçekleşti. İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, fuar ve sektörle ilgili görüşlerini paylaştı.



Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş, İMSİAD, BURTİMDER ve BEMO'nun katkılarıyla eş zamanlı olarak düzenlenen ve 30 ülkeden 52 bin 225 kişinin ziyaret ettiği Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı sona erdi. 


İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, 1923 Nisan tarihleri arasında TUYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuarla ilgili değerlendirmede bulundu. 


Oldukça verimli bir fuarı geride bıraktıklarını ifade eden İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, "Türkiye'nin lokomotif sektörü olan ve gün geçtikçe büyüyüp gelişen inşaat sektörünün kalbi bu fuarda attı. Ülkemizin ve kentimizin geleceğe dönük hedeflerine ulaşmasında fuarların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarı da ülkenin gelişen sektörlerinin başında gelen inşaat ve gayrimenkul sektörünün ivme kazanmasına büyük katkı sağladı. Eş zamanlı düzenlenen bu fuarlarda sektör temsilcilerimiz, nitelikli projelerini görkemli stantlarında yerli ve yabancı yatırımcıyla birlikte vatandaşlarımıza sundular. Fuar boyunca ziyaret ettiğimiz katılımcıların memnuniyetlerini dile getirmeleri bizler adına çok güzeldi. Şimdiden olumlu geri dönüşler almaya başladık" diye konuştu. 


Ülke için önemli bir kent olan Bursa'nın böyle uluslararası standartlarda markalaşmayı başarmış fuarlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Gökçadır, "İnşaat ve Gayrimenkul fuarı her yıl bir öncekine oranla gelişen ve büyüyen bir fuar haline geldi. Yabancı yatırımcının en çok ilgi gösterdiği şehirlerin başında gelen Bursamıza bu fuarlar çok yakışıyor. Fuarlar sayesinde alım heyetlerinin gelmesi, turizm konaklama ve yatırım anlamında da şehre ve ülkeye büyük katkı sunuyor. Dolayısıyla bizler bu bilinçle önümüzdeki fuarın hazırlıklarına şimdiden başladık. BTSO öncülüğünde, TÜYAP partnerliğinde ve diğer sektörel STK'ların desteğiyle önümüzdeki fuarı iple çekiyoruz" dedi.



Bursa'da Meydan


Geri Dön