28 / 03 / 2024

İnşaat sektöründe satış işini profesyoneller yapmalı!

İnşaat sektöründe satış işini profesyoneller yapmalı!

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, "Üretmek kolay önemli olan üretileni tüketici ile buluşturmak. Bu noktada biz devreye giriyoruz, her iş profesyonellerce yapılmalı" dedi.



HY GAYRİMENKUL'ün Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaat sektörünün son yıllardaki dönüşümüne dikkat çekerek, "Üretmek kolay, önemli olan üretileni tüketici ile buluşturmak. Bu noktada biz devreye giriyoruz. Her iş profesyonellerce yapılmalı" dedi. 


Ankara'nın prestijli projelerinin satış hizmetlerini üstlenen HY Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaattaki bu dönüşüme işaret ederek, artık üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi. Acar, "Üretmek kolay, önemli olan üretileni tüketici ile buluşturmak... Bu noktada biz devreye giriyoruz. 

Her iş profesyonellerce yapılmalı" dedi. 


Satış ayağındaki hizmetler hakkında bilgi veren Acar, "Nasıl bir müteahhit sıfırdan temel kazıp bloğu dikiyorsa; bizim yaptığımız iş de onlara eşlik edip anahtar teslim ve satış hizmeti vermek. Biz onlarla birlikte temelden başlıyoruz, onlarla birlikte insanları evine oturtup açılışı birlikte yapıyoruz. 

Biz onlara çok güzel bir partnerlik, iş ortaklığı sağlıyoruz" diye konuştu. 


ANKARA İSTANBUL'U YAKALAMAYA ÇOK YAKLAŞTI 

inşaat sektöründe bu profesyonelleşme sürecinde Ankara'nın İstanbul'a göre hala eksiklikleri bulunduğunu ifade eden Acar, şunları söyledi "Hem reklam olarak olsun, hem pazarlama olarak olsun artık  Ankara  istanbul'u yakalamaya çok yaklaştı. Ama bu yakalama sürecinde projeler de arttı. 


Bu projelerle uğraşırken de düzgün hizmet vermek, düzgün reklam ve pazarlama kadrosuyla yapmak çok önemli. Artık tüm işler profesyonellerle yapılmalı. Firmanın nakit akış hızını sağlaması yönünde, uygun politikalarla, şirkete para sokuyoruz. Kampanya modeli geliştiriyoruz. Bu da patronların işini kolaylaştırıyor. Üretmek kolay önemli olan tüketiciyi bulmak ve bu nokta biraz daha zor. Çünkü bu ayn bir uzmanlık alanı, farklı bir profesyonellik dalı. Ama aslında pazarlama bizim için çok kolay. Gayrimenkul pazarlamak bizim için çok kolay, iddialıyız. Ankara'da her bölgede her lokasyonda her türlü satışı yapabilecek durumumuz, pazarlama türümüz ve müşteri portföyümüz var. Biz fikir üretiyoruz" dedi.


Anadolu


Geri Dön