29 / 03 / 2024

İnşaat sektörünün önü açık!

İnşaat sektörünün önü açık!

Türkiye'de nitelikli konuta olan ihtiyaçla inşaat sektörünün son 15 yılda önemli gelişim gösterdiğini belirten Süleyman Çetinsaya, "Türkiye'nin ve inşaat sektörünün önünü oldukça açık görüyorum. Sektördeki yatırımlarımız da bu güvenimizin önemli bir göstergesi" dedi.



ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya inşaat sektörünün Türkiye'de son 15 yılda büyük gelişim gösterdiğini dile getirdi. Bunda , en önemli etkenin nitelikli konuta duyulan ihtiyaç olduğunu belirten Çetinsaya, "Konut talebini oluşturan en büyük neden niteliksiz ve sağlıksız yapılaşmaydı. Bununla birlikte güçlenen ülke ekonomimiz ve özel sektörün kuvvetlenmesi de hızlı bir yükselişi beraberinde getirdi. Bugün, sektörümüzün temsilcileri uluslararası arenada boy gösteren ve küresel çapta projeler geliştiriyor. Ekonomideki istikrar kısa sürede Türkiye'yi hızlı bir yükseliş trendine soktu. Millet olarak potansiyelimize güvenmemiz gerekiyor. Türkiye'nin ve inşaat sektörünün önünü oldukça açık görüyorum. Sektördeki yatırımlarımız da bu güvenimizin önemli bir göstergesidir. 2023 vizyonu kapsamında oluşturulan hedeflere her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. İnşaat sektörü şimdilerde olduğu gibi gelecekte de 'Yeni Türkiye'nin en önemli sektörü olarak misyonunu sürdürecektir" dedi. 


16 BİN KONUT ÜRETTİ ARICILAR VE ATAKENT E PROJE 

Avrupa Konutları markalı projelerinde erken teslim, yüksek kalite ve prim oranlarıyla yatırımcıların güvenini kazandıklarım belirten Süleyman Çetinsaya, "Geçtiğimiz yıl erken teslimle tamamladığımız Avrupa Konutları Kale projemiz ile bölgede büyük bir talep gördük. Bu talebi karşılamak üzere 270 konut ve 23 ticari üniteden oluşan Avrupa Konutları Kale 2 projemize başladık. Bu projemize ek olarak yıl içinde Avrupa Konutları markamızı taçlandıracak 4 yeni projemizi daha hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bunlardan ilki yatırımcıların uzun zamandır merakla beklediği Avrupa Konutları Yamanevler projesi. Anadolu yakasındaki ilk konut projemiz Avrupa Konutları Yamanevler ile Ümraniye'de 480 bin metrekare inşaat alanında 1.672 konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan dev bir projeye imzamızı atacağız. Yatırımlarımızı takip eden müşterilerimizden ve bölgedeki sakinlerden ciddi anlamda bir ilgiyle karşılaştık. Çok yakın bir zamanda da projemizi satışa sunacağız" dedi. 


ARICILAR VE ATAKENT'E PROJE

Çalışmalarına hızla devam ettiğimiz diğer projelerinin de TEM lokasyonunun yeni serisi olacak Avrupa Konutları Arıcılar ile Atakent'te konumlanan Avrupa Konutları Atakent 4 B ve Avrupa Konutları Atakent 4 C olacağım belirten Çetinsaya şunları söyledi: "Avrupa Konutları markamızla bulunduğumuz bölgeye daima değer kazandıran projeler geliştirdik. Avrupa Konutları markasıyla sektörümüzün temsilcilerinden biri olarak standartları daima yukarı çekmeyi, lider ve örnek model olma görevini sosyal bilinçle yerine getirme gayreti içindeyiz. Avrupa Konutları markamızı bugün olduğu gibi gelecekte de kalite, güven ve memnuniyet üçgeni içinde konumlandıracağız."


Hürriyet Ek


Geri Dön