25 / 04 / 2024

İnşaatın ikinci katından su birikintisine düşen işçi hayatını kaybetti!

İnşaatın ikinci katından su birikintisine düşen işçi hayatını kaybetti!

Alınan bilgiye göre, Kemal Türkler Mahallesi Uysal Caddesi Yüksel Sokak'taki bir inşaatın ikinci katından su birikintisine düşen Mehmet Ali Yılmaz'ı (25) fark eden mahalle sakinleri olayı polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi...



Sancaktepe'de bir inşaatın ikinci katından su birikintisine düşen kişi hayatını kaybetti.


Alınan bilgiye göre, Kemal Türkler Mahallesi Uysal Caddesi Yüksel Sokak'taki bir inşaatın ikinci katından su birikintisine düşen Mehmet Ali Yılmaz'ı (25) fark eden mahalle sakinleri olayı polis, sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri su birikintisinde hareketsiz yatan Mehmet Ali Yılmaz'ı sudan çıkardı. Sağlık ekiplerinin uzun süre kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştığı Mehmet Ali Yılmaz, kurtarılamadı.


Çevre sakinlerinden bir vatandaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:


"İnşaatın ikinci katında bir lamba ışığı gördüm. Dikkatimi çekti. Bir bağırtı duydum. Sanki bıçaklanmış gibi bağırdı. Aradan 15 saniye geçti ve adam ikinci kattan aşağıya atladı. Ben toprağa atladı zannettim. Atlayınca biz hemen polise, itfaiyeye ve sağlık ekiplerine haber verdik. Hemen geldiler ama maalesef hayata döndüremediler. Kaçanları göremedik. Ama bir kişinin elinde fener olduğunu gördüm."


Söz konusu inşaatın yıkılacağını dile getiren bir başka görgü şahidi ise "Bu binanın mahkemelik olduğunu biliyorum. Yıkılacak diye biliyordum" diye konuştu. Olay yerine gelen mahalle sakinleri inşaatta başka kişilerin de olduğunu iddia ederek, bu şahısların kaçtığını savundu.


Mehmet Ali Yılmaz'ın cesedi, yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderilecek. Polis çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını, incelemek üzere merkeze götürdü.



Sabah 


Geri Dön