25 / 04 / 2024

İntel Otelcilik Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntel Otelcilik Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntel Otelcilik Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Zeliha Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi 'nde kuruldu.



İntel Otelcilik Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Zeliha Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.


İntel Otelcilik Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin asıl amacı otelcilik, turizm işletmeciliği inşaat taahhüt alanlarında faaliyet göstermektedir. Şirket bu amacına ulaşmak için aşağıdaki işleri ifa edecektir.   1) Şirket konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurt dışında otel, motel, pansiyon, apart oteller,  tatil köyü, konaklama tesisleri, marina ve sair her türlü turistik tesisleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, 2) Şirket konusu ile ilgili yurtiçinde ve yurtdışında turistik turlar ve geziler düzenlemek, yurtiçinde ve yurt dışında otelcilik işletmeleri, seyahat ve oto kiralama, yatçılık, kara, hava, deniz yolcu taşımacılığı şirketleri ve acentelikleri tesis etmek veya bunlarla ortaklık kurmak, işbirliği yapmak,    3) Şirket konusu ile ilgili turizme hizmet amaçlı restoranlar, bar,  kafeterya, lokanta,   eğlence yerleri gibi konaklama tesisleri açmak, işletmek, turizm işletmeciliğini yapmak, 4) Şirket konusu ile ilgili yabancı turistik amaçlı firmaların mümessilliğini veya acenteliklerini üstlenmek konusu ile ilgili olarak yabancı sermaye mevzuat hükümleri dairesinde ortaklık tesis etmek, seyahat acenteliği faaliyetlerinde bulunmak,   5) Şirket konusu ile ilgili gerçek ve tüzel kişilere acentelikler verebilir, alabilir, kurulmuş veya kurulacak şirketlere ortak olabilir,   6) Şirket konusu ile ilgili her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, her türlü inşaat malzeme ve makinelerinin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak, 7) Şirket konusu ile ilgili ithalat ve ihracat işleri, 8) Şirket konusu ile ilgili her türlü temizlik, tahmil tahliye ve taahhüt işleri, 9) Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların, ihtira hakları ve beratlarının,  ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret unvanlarının, brövelerin alınması, TSE belgesi, İSO gibi kalite sertifikaları, imtiyaz, patent marka anlaşmaları yapar, satın alır satar, kiralar kiraya verir, 10) Şirket konusu ile ilgili hizmetleri yürütebilmek için nakil vasıtalar, iş makineleri, gemi, yat, katamaran, deniz motosikleti, su kayağı, yelken satın alır, satar, kiralar ve kiraya verir, ipotek verir, ipotek alır. 11) Şirket konusu ile ilgili iç ve dış kredi anlaşmaları yapar. 12) Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirket sahibi bulunduğu taşınmazlar üzerinde gerek kendisinin gerekse üçüncü gerçek veya tüzel kişilerin borçları için ipotek alabilir verebilir.



Geri Dön