25 / 04 / 2024

İntema İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat bağımsız denetim şirketi olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş'yi genel kurulun onayına sunacak.



İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. bağımsız denetim şirketi olarak DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi'ni Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunacak. 


Açıklama:

Kuruluşumuzun Denetimden Sorumlu Komitesi tarafından yapılan öneri üzerine, Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince Bağımsız Dış Denetim Şirketi DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi (Member of DELOITTE TOUCHE TOHMATSU LIMITED) ile  2015 yılı hesap döneminin bağımsız denetimi için 1 (bir) yıllık sözleşme yapılması ve seçilen Bağımsız Dış Denetim Şirket'inin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına, mevcudun oy birliğiyle karar vermiştir.


İntema İnşaat bağımsız denetim şirketi,İntema İnşaat bağımsız denetim kuruluşu, DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş, intema inşaat  DRT Bağımsız Denetim, intema inşaat olağan genel kurul toplantısı



Geri Dön