19 / 03 / 2024

İnteria mobilya ihracatını artıracak!

İnteria mobilya ihracatını artıracak!

Ümraniye'de 100 milyon dolarlık yatırımla 110 bin metrekarelik kapalı alanda hayata geçirilen mobilya ve dekorasyon merkezi interia, eylülde kapılarını açacak.



İnteria Genel Müdürü Nadir Kayacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nobis AŞ tarafından hayata geçirilen merkezin Türkiye'nin en kapsamlı mobilya merkezi olarak konumlandığını söyledi.


Mobilya alışverişini kültürel ve bilgilendirici desteklerle yeni bir deneyime dönüştürecek merkezin tüketici ilgisini canlı tutacağını ve yılın bütününde dinamik bir ticaret merkezi olacağını dile getiren Kayacan, sektörün öncü markalarının tek bir çatı altında toplanacağını aktardı.


Kayacan, merkezde mobilya ve ev dekorasyonunun tamamlayıcı ürünleri ev tekstili, aksesuar ve aydınlatma firmalarının da yer alacağı bilgisini verdi.


Farklı tüketici gruplarının mobilya ihtiyaçlarını merkezde yer alacak firmalardan karşılayabileceğini dile getiren Kayacan, tüketicilerin interia'da firmaların tasarım, teknolojik gelişme, mimari gibi konulardaki faaliyetlerini takip edebileceğini anlattı.


Kayacan, "Bu merkezle ihracata ve tasarım kültürüne destek olmayı da amaçlıyoruz. Yıl boyunca gerçekleştireceğimiz organizasyonlarla İstanbul'da mobilya tüketicilerini bir araya getireceğiz. interia, hem iç hem de dış pazarda önemli rol üstlenecek bir aktör olmayı hedefliyor. İhracata da katkısı olacak." dedi.




- "Yabancı alıcılara özel departman"


Merkezde yabancı alıcılara özel departmanla hizmet vereceklerini dile getiren Kayacan, şöyle devam etti:


"Biz interia'yı geliştirirken mimarların, tüketicilerin, tasarım öğrencilerinin, kadınların ne istediklerine iyi odaklandık. Kadınlar mobilya alışverişinde daha belirleyici ancak kumaş seçimi, dekorasyon önerileri, renk seçimi gibi konularda profesyonel birine danışmak istiyor. Birçok nedenle tüketici memnuniyetsizliği yüzde 40 gibi bir orana dayanmış durumda. Bu gibi sorunların önüne geçmek için de hizmet vereceğiz. İsteyen herkese renk, stil, danışmanlıkları olacak."


Kayacan, 2017 yılı içerisinde dolar kurunu 3 TL'de sabitleyeceklerini belirterek, "2018 yılında da döviz kuru 3,50 TL olarak uygulanacak. Sözleşme sürelerimiz 5 yıl ve bu süreçte kira bedellerine hiçbir şekilde zam yapılmayacak." diye konuştu.



AA


Geri Dön