25 / 04 / 2024

İntersport 19. Mağazasını Gaziantep'te açtı!

İntersport 19. Mağazasını Gaziantep'te açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. Gazinatep’ teki ilk mağazasını açan INTERSPORT, Türkiye’deki mağaza sayısını 19’a çıkardı.



Dünyanın en büyük spor ürünleri perakendecisi INTERSPORT, Türkiye’de açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin her köşesine sporu ulaştırmayı hedefleyen INTERSPORT, spor tutkunları ile daha fazla noktada buluşabilmek için mağaza sayılarına bir yenisini daha ekledi. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden INTERSPORT, 19. mağazasını Gaziantep Sanko Park AVM’de açtı.  


INTERSPORT Mağazalaşmaya Devam Ediyor

42 ülkede 5300’den fazla mağazası ve 30 binin üzerinde ürün çeşidi ile spor tutkunlarına hizmet veren INTERSPORT, müşterilerine sporla ilgili aradıkları her şeyi aynı çatı altında bulma olanağı sağlıyor. 


Geniş ürün yelpazesiyle Gaziantepli spor tutkunlarıyla buluşan INTERSPORT; outdoordan koşuya, kış sporlarından tenise, yüzmeden fitnessa kadar birçok spor kategorisini bünyesinde bulunduruyor. Sanko Park INTERSPORT, açılışa özel fiyatlarla spor tutkunlarına birbirinden farklı alternatifler sunuyor. INTERSPORT, 600 metrekarelik geniş mağazasında Gaziantepli sporseverlere hizmet verecek. 


Editöre Not; Dünyanın en büyük spor perakendecisi olan Intersport, 42 ülkede 5300’den fazla mağazası ve 30 binin üzerinde ürün çeşidi ile spor tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Günde 200 binden fazla sporsevere; futbol, basketbol, voleybol, fitness, yüzme, kayak, outdoor gibi birçok spor kategorisinde dünyanın en seçkin markalarını, uygun şartlarda uzman satış danışmanlarıyla sunan Intersport, satış sonrası servis ve garanti desteğiyle müşteri memnuniyetine büyük önem veriyor.  Daha fazla bilgiye: www.intersport.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


INTERSPORT  Mağazaları; İstanbul’da; Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, Vialand, İstanbul Forum ve Marmara Park AVM’de. Ankara’da; Antares, Forum, Gordion, Kentpark ve Nata Vega AVM’de. Bursa’da; Anatolium AVM’de. Antalya’da; Terracity ve Erasta AVM’de, Erzurum’da; Erzurum AVM’de. Gaziantep’te; Sanko Park AVM’de hizmetinizde.


Geri Dön