23 / 04 / 2024

İntersport Türkiye’deki mağaza sayısını 21’e çıkardı!

İntersport Türkiye’deki mağaza sayısını 21’e çıkardı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. INTERSPORT, Mall Of İstanbul AVM’de ve İzmir Alsancak’ta açtığı yeni mağazaları ile Türkiye’deki mağaza sayısını 21’e çıkardı...



Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren INTERSPORT, Türkiye pazarında büyümeye devam ediyor. INTERSPORT, Mall Of İstanbul AVM’de ve  İzmir  Alsancak’ta açtığı yeni mağazaları ile Türkiye’deki mağaza sayısını 21’e çıkardı.


Dünyanın en büyük spor ürünleri perakendecisi INTERSPORT, Türkiye’de açtığı mağazalarla büyümeye devam ediyor. 2014 yılı başından bugüne 3 mağaza açarak, büyümesine hızlı bir şekilde devam eden INTERSPORT, Gaziantep Sanko Park, Mall Of İstanbul AVM ve İzmir Alsancak’da açtığı yeni adreslerinde müşterilerini ağırlamaya başladı. 


Türkiye’nin her köşesine sporu ulaştırmayı hedefleyen INTERSPORT, spor tutkunları ile daha fazla noktada buluşabilmek için mağaza sayılarını stratejik olarak artırmaya devam ediyor. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden INTERSPORT, Mart 2014’te Gaziantep Sanko Park AVM’de açılan 600 metrekarelik geniş mağazasından sonra Mayıs ayında açılan Mall Of İstanbul AVM mağazası ve son olarak 24 Haziran’da açılan ilk cadde mağazası olan İzmir Alsancak’ta sporseverlere hizmet vermeye başladı.  


INTERSPORT İlk Cadde Mağazasını İzmir’de Açtı

Geniş ürün yelpazesiyle İzmir Alsancak mağazasında ve spor tutkunlarıyla buluşan INTERSPORT; outdoordan koşuya, kış sporlarından tenise, yüzmeden fitnessa kadar birçok spor kategorisini, en iyi spor markalarıyla bünyesinde bulunduruyor. 

Alsancak’ta 500 metrekarelik alanda, Nike, adidas, Puma, Reebok, Asics, New Balance, Superga,  Mizuno, Skechers, Oneill, Billabong, Speedo, Arena, Spalding, Wilson, Head, Babolat, The North Face, Columbia, Salomon, Merrell gibi dünyaca ünlü spor markalarını bulabilirsiniz. 



INTERSPORT Mağazaları; İstanbul’da; Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, Vialand, İstanbul Forum, Marmara Park AVM VE Mall Of İstanbul AVM’de. Ankara’da; Antares, Forum, Gordion, Kentpark ve Nata Vega AVM’de. Bursa’da; Anatolium AVM’de. Antalya’da; Terracity ve Erasta AVM’de, Erzurum’da; Erzurum AVM’de. Gaziantep’te; Sanko Park AVM’de, İzmir’de İzmir Alsancak’ta hizmetinizde.


Geri Dön