16 / 04 / 2024

İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Kasım'da Antalya'da!

 İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Kasım'da Antalya'da!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı’nın organizatörleri Başkan Menderes Türel’i ziyaret ederek, destekleri için teşekkür etti.



Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Valiliği’nin destekleriyle 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek İnvesteurasia 2015 Uluslararası Gayrimenkul Proje ve Yatırım Fuarı’nın organizasyon ekibi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Fuar hakkında Başkan Türel’e bilgi veren İnvesteurasia 2015 Proje Direktörü Zeynep Betül Demirkıran, fuarda gayrimenkul, yatırım, değerleme, mühendislik, planlama, finans ve turizm alanlarında önemli isimlerin bir araya geleceğini söyledi.


GÜZEL BİR EV SAHİPLİĞİ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu önemli fuar organizasyonunun Antalya’da düzenlenecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türel, “Gayrimenkul ve yatırım sektörünün önemli temsilcilerini Antalya'mızda misafir ediyor olmaktan büyük mutluluk duyacağız. Dünyanın her yerinden her yıl milyonlarca turist ağırlayan Antalya’mız; İnvesteurasia 2015'in değerli katılımcılarına en güzel şekilde ev sahipliği yapacaktır” diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön