20 / 04 / 2024

İpek Acar: Kayahan’ın evini satmadım!

İpek Acar: Kayahan’ın evini satmadım!

Kayahan'ın eşi İpek Açar, "Kayahan’ın evini sattı" haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyleyerek "Ev duruyor, sadece başka bir eve taşındık” açıklamasında bulundu.



İpek Açar, “Kayahan'ın evini sattı” haberlerinin doğruyu yansıtmadığını söyledi. Kayahan'la yıllarca oturdukları evden başka bir yere taşındıklarını açıklayan Açar, “Ona özlemimiz iyice arttı. Artık hatıralar acı vermeye başladı. Ev duruyor, sadece başka bir eve taşındık” diye konuştu


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ünlü isimler ve uzmanların hayatlarından kesitler ve tecrübelerinden oluşan, geliri Koruncuk Vakfı’na bağışlanacak ‘Bir Hayat Bir Mutluluk’ kitabının tanıtımı önceki gün yapıldı. Davete katılan İpek Açar, ilk kez konuştu.


İpek Açar, geçen günlerde bir defileye çıktığı için kendisine tepki gösteren Beste Açar’a kapıları kapattı.


Sözcü'de yer alan habere göre; İpek Açar, eşi Kayahan’ın vefatından sonra davalık olduğu Beste Açar’a “Herkes huzurlu olsun. Kimse için kötü dileğim yok, olamaz. Bazı şeyler kırılınca tamir olamıyor. Aslında insanlar da sıkıldılar artık. Aynı şeyleri tekrar etmek hoş değil” sözleriyle cevap verdi.


İpek Açar, ‘Bir Hayat Bir Mutluluk’ kitabının başucu kitabı olduğunu anlatıp, mutluluğun tarifini şöyle yaptı:

“Böyle bir projede yer almakatan çok mutluyuz. Tüm geliri Koruncak Vakfı’na bağışlanacak. En büyük mutluluğu 22 yıl boyunca sevdiğim insanla yaşadım. sağlık olmayınca her şeyiniz olsa bile boş anlamsız kalıyor. Para, pul, mal, mülk bunlar yeri geldiğinde gerekli şeyler yaşamak için ama götürebildikleriniz kalbinize koyduklarınız.”


"ASLI GÖNÜL ŞARKI SÖYLEDİ, AMA ALBÜME KOYMADIK"


İpek Açar, Kayahan’ın, kızları Aslı Gönül’ün şarkıcı olmasını çok istediğini de sözlerine ekledi. Aslı Gönül’ün, babasının isteğiyle stüdyoya girip şarkı dahi söylediğini ancak bu kayıtları albüme koymadıklarını söyleyen İpek Açar, “Aslı çok güzel piyano ve gitar çalıyor, güzel de sesi var, şarkı söylüyor. Kayahan Bey onun şarkı söylemesini istiyordu. Hatta Kayahan’ın En İyileri 1 albümünde 'Hep Karanlık' şarkısını ona söyletti. Girdi stüdyoya söyledi fakat istemediği için koymadı. Aslı Gönül genetik mühendisi olmak istiyor aslında ama ben arzu ediyorum şarkı söylemesini. Kayahan, Aslı Gönül söylesin diye birkaç tana özel beste de yaptı. Onların profesyonel olmayan katıyları da var bizde" ifadelerini kullandı.


"EVİ SATMADIK"


Hatıraların bir süre sonra acı verdiğini ifade eden Açar, eşi Kayahan’la yıllarca oturdukları evden başka bir yere taşındıklarını belirterek, "Taşındık ama yine Acarkentte’yiz. Zorunlu değildi, sıkıntı da yoktu. Bir süre sonra o anılar hatıralar acı vermeye başlıyor. Başlarda ayrılmak istemedik ama sonra özlem arttıkça acı veriyor. Evi satmadık, duruyor. Henüz öyle bir niyetimiz yok” dedi.


Milliyet


Geri Dön