25 / 04 / 2024

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.



Proje, toplam 130 daireden oluşuyor. İpek Mobilya A.Ş ve Mustafa Altınok, Adnan Altınok işbirliği ile kurulan İpekar İnşaat, Kayseri'de yeni projesi 'İpek Diamond'u tanıttı. Kayseri'nin en prestijli bölgesinde yapılacak İpek Diamond, modern bir yaşam alanından beklenen tüm donanıma sahip özellikleriyle dikkat çekiyor. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ile 280 metrekare büyüklüğe sahip. Toplam 130 daireden oluşan İpek Diamond, kapalı otoparkı ve vale hizmetiyle de ev sahibi olmak isteyenlere konforu sunuyor. Daire fiyatları ise 637 bin ila 800 bin TL arasında değişiyor. 


İKİNCİ PROJE YOLDA 

Tanıtım toplantısında konuşan İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan, şunları söyledi: "Şehrimizdeki iki proje daha öne çıktı. Bir tanesi bizim aldığımız Erciyes Evler'deki bugün İpek Diamond Kayseri ismini verdiğimiz projeyi başlattık. İkincisi de AGÜ paylaşımlı arsası. Buraya da 800 konutluk bir proje yapacağız."


Yeni Şafak


Geri Dön