27 / 04 / 2024

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest Orta Asya ve Körfez'de hizmet vermeye başladı!

IPM Invest “İngiltere, Almanya ve İspanya’da” yapmış olduğu anlaşmalar çerçevesinde Türkiye başta olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Orta Asya ülkelerinde gayrimenkul ve yatırım danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.



IPM Invest bundan böyle sadece Türkiye’de anlaşmalı olduğu projelerden değil, İngiltere başta olmak üzere Almanya ve İspanya gibi ülkelerden de yapmış olduğu sağlam ve güvenilir projeler ile olan anlaşmaları çerçevesinde bireysel yada toplu alım yapmayı düşünen yatırımcılara danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır...


Bugüne kadar özellikle Körfez ve Arap yarımadası ülkelerinde çok iyi bir satış ve servis hizmeti grafiği yakalamış olan şirketimiz, bu deneyimini şimdi geliştirmiş olduğu yeni iş anlaşmaları ile daha da çeşitlendirmiş ve bu doğrultuda mevcut tecrübelerinin yanında hem başta Türkiye olmak üzere, hemde diğer faaliyet gösterdiği ülkelere de bu yeni Pazar ürünlerini sunmaya başlamıştır.


Özellikle BREXIT olayından sonra İngilte’rede gayrimenkul fiyatların düşeceğini tahmin ederek, öncesinde bu ülkede var olan ancak yetersiz kalan proje anlaşmalarımızı çeşitlendirerek neredeyse İngiltere’nin tamamından proje alternatifi sunabiliyoruz. Başta Londra olmak üzere, Manchester, Liverpol ve Birmingham gibi önemli şehirlerde hem bireysel yatırımcılar için hemde büyük montanlı alım yapmayı planlayan yatırımcılar için elimizde çok çeşitli alternetifler mevcut olup, şu an başlangıçta Londra’da bir servis hizmet noktamız üzerinden buradan yada diğer faaliyet göstermekte olduğumuz ülkelerden gidecek olan yatırımcılarımıza yerinde proje sunumu ve ekspertiz gibi hizmetler vermekteyiz.


İngiltere’de portföyümüzde olan evlerin başlangıç fiyatları şöyledir;

Londra ; 1 yatak odası – 1 salon ve 1 banyo - £ 255.000 , Mart 2017 teslim

Manchester ; 2 yatak odası – 1 salon ve 1 banyo - £ 237.500 , Aralık 2017 teslim

Birmingham ; 1 yatak odası – 1 salon ve 1 banyo - £ 135.720 , Aralık 2016 teslim

Liverpol ; 1 yatak odası – 1 salon ve 1 banyo - £ 115.000 , Eylül 2017 teslim


Bununla beraber İspanya’da yine özellikle güney bölgelerinde daha çok yazlık ancak tercihen yaz-kış 12 ay kullanılabilecek, fiyat ve malzeme kalitesi son derece orantılı olan projelerimiz mevcut olup burada da yine anlaşmalı olduğumuz çözüm ortaklarımız tarafından yerinde hizmet verilmektedir. İspanya’da sadece gayrimenkul alımı değil, dileyen yatırımcı adaylarımıza otel ve turistik tesis yatırım alternatiflerimiz de mevcuttur. 


İspanya’da portföyümüzde olan evlerin başlangıç fiyatları şöyledir;

Valencia ; 2 yatak odası – 1 salon ve 1 banyo - € 285.000 , Haziran 2017 teslim

Avrupa’da yeni iş geliştirdiğimiz bir diğer ülke olan Almanya’da ise, şu an başlangıç olarak, ülkenin güney-batısında yer alan Hagen bölgesinde 12 ay kullanılabilecek yada yatırım olarak değerlendirilip, çok kısa bir süre sonra kiraya verilerek gelir elde edilebilecek bir projemiz mevcut olup, burada da yerinde projenin sunumunu yapmak üzere bir temsilciliğimiz mevcuttur. Almanya’da özellike hızla yeni projeler ile anlaşmalar yaparak yine İngiltere’de olduğu gibi buradada çok farklı şehirlerden değerli projeleri bünyemize en kısa sürede ekleyeceğiz.


Almanya’da portföyümüzde olan evlerin başlangıç fiyatları şöyledir;

Hagen ; 1 yatak odası – 1 salon ve 1 banyo - € 55.000 , Hemen teslim

IPM Invest olarak yakında yurt dışı temsilciliklerini arttıracak olan şirketimiz, 2017 yılı içerisinde Avrupa’da ve özellikle İngiltere’de çok daha geniş portföy seçeneklerini bünyesine katmayı planlamakta olup, özellikle Türkiye’den bu ve diğer Avrupa ülkelerinde yatırım yapmayı düşünen tüm bireysel ve kurumsal yatırmcılara öncelikle gayrimenkul yatırımı yaparken bizi arayarak deneyim ve bilgi birikimimizden faydalanmakarını tavsiye ederiz.


Geri Dön