26 / 04 / 2024

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Fatih, Aksaray Mahallesi, Abdullah Çavuş Sokak'ta kuruldu.



IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi, Mohammadalı Nemati tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


IR Turizm Otelcilik ve Taşımacılık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve     yurt dışında konaklama,vize, seyahat, taşıma,rehberlik  ve konaklama  hizmetlerini yürütmek. b- Her türlü Din' i ve Turistik seyahatler organize etmek    c. Her türlü seyahat acenteleri kurmak,kurulmuş acentelere ortak olmak. d. Uçak, otobüs, gemi, tren  gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu  maksatla bilet satış yerleri açmak. e. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu ve yük taşımacılığı yapmak.bu     amaçla nakil vasıtaları satınalmak  kiralamak veya kiraya vermek f-  Turizme hizmet amacı ile restoranlar , eğlence yerleri,otel, motel , pansiyon, apart otel gibi konaklama tesisleri açmak , işletmek .



Geri Dön