19 / 04 / 2024

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil Real Estate Fair 2-3 Kasım'da gerçekleşecek!

Irak Erbil’de, ülkenin tek Gayrimenkul, Emlak ve Yatırım fuarı olan 2. E.R.E.F.(Erbil Real Estate Fair) 02-03 Kasım 2016 tarihleri arasında, Time Expo ve ARI Fuarcılık işbirliği ile 2. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor.



İlk yılında, 27 ülkeden 17.000 ziyaretçi ve 6 ülkeden 54 katılımcı firmaya ulaşan fuara, Türkiye’den Ağaoğlu, Akasya Vadisi,  Albara Türk, Demir İnşaat, EgeYapı Group, Enyap İnşaat, Elite İnşaat,  Feryapı Development, Nurol Reit ve Proje Beyaz gibi sektörün lider firmaları katılım göstermiştir.

 

Mütekabiliyet yasasının çıkması ile ve 1. EREF (2013) fuarının da katkısıyla 2015 ve 2016 yılının ilk 4 ayında TÜİK istatistiklerine göre en çok konut satışı  2271 adet ile IRAK vatandaşlarına yapılmıştır. Iraklılar için Türkiye’de konut sahibi olmak, yatırımın yanı sıra oturum izni açısından da büyük öneme sahiptir. Iraklılar için Türkiye, olası durumlarda sığınabilecekleri en güvenli liman olarak görülmektedir.

 

Iraklıların Türkiye’deki konut talepleri dikkate alınarak hazırlanan 2.EREF fuarı, katılımcıların kendilerini ve projelerini rahat bir şekilde ifade edebilmeleri, potansiyel müşterileriyle güvenlik kaygısı olmayan bir ortamda görüşebilmelerinin sağlanabilmesi adına, şehirdeki en uygun lokasyon olan ve havaalanına sadece 8dk mesafede bulunan ERBİL DİVAN HOTEL’de gerçekleştirilecektir.

EREF 2013 fuarının tüm ziyaretçilerinin, Erbil eşrafının ve bölgenin önemli insanlarının VIP davetiye ile davet edileceği fuarın bir satış organizasyonuna dönüşmesi hedeflenmektedir.


Geçmiş Dönem Fuar Katılımcı Görüşleri

 

Ağaoğlu Şirketler Grubu Satış Müdürü Serhat Çeşmeci: “Fuarda yoğun bir talep aldık. Erbil inanılmaz bir potansiyele sahip. Buraya gelmekten de ilgiden de gayet memnunuz”.

 

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Han: “Irak halkının Türkiye’ye olan sempatisini faydaya dönüştürebilecek potansiyele sahip. Erbil EREF, bizim bu bölgede katıldığımız ilk gayrimenkul fuarı. Bu bölgeye büyük bir inancımız var.”

 

BTY Yapı A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü İnşaat Mühendisi Sevgi Pektaş: “Çok yoğun bir ilgi var ve bu ilgiyi sevinçle karşılamaktan gurur duyuyoruz”



 www.ereferbil.com


Geri Dön