20 / 04 / 2024

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran Laleh Park Tebriz Hotel açıldı!

İran'a yatırım yapan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı. Otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu.



İran’daki ambargonun kalkmasından sonra bu ülkeye yapılan Türk yatırımcılarına Kaya Grup da eklendi. Grup, Kaya Laleh Park Tebriz’le 10’uncu otelini Tebriz’de açtı.


220 odası, 8 toplantı salonu, 1.000 metrekarelik balo salonuna sahip olan otel, İran’ın en kapsamlı ve en lüks otellerinden biri oldu. Kaya Laleh Park, İran mutfağı ve uluslararası mutfaklardan lezzetlerin yer aldığı alacarte restoranları ve sağlıklı yaşam merkezi ile İranlı ve yabancı müşterilerini ağırlamaya başladı.


Otel, İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Masoud Soltanifar ve 1.200’e yakın iş ve cemiyet dünyasından kişinin katıldığı törenle açıldı.


Tesis ihtiyacı var


Otelin hemen yanındaki Laleh Park Alışveriş Merkezi’nde uluslararası markaların yanı sıra Türk markalarının da yer aldığı 126 mağaza bulunuyor. Kaya Grup Başkanı Burak Kaya, “İran’a uygulanan uluslararası ambargonun ocak ayında kalkması ile gelişmeye başlayan ekonomik ilişkiler, İran’ın konaklama ve hizmet sektörüne olan ihtiyacını hızla arttırıyor. Kaya olarak bu vizyonla tesisi hizmete açtık. Bu ilk otelimizle beraber İran’a ilk giren yabancı zincir olma konumundayız. Yakın zamanda tesis sayımızı hızla arttırmayı planlıyoruz” dedi.


Milliyet


Geri Dön