19 / 04 / 2024

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..



Günlerden devam eden Irma kasırgası, ABD'de yaşayan beyaz Türkler'i vurdu. Milyonları karanlığa gömen kasırga, hayatı adeta cehenneme çevirdi. 


Kasırgayla gelen şiddetli rüzgar önüne çıkan her şeyi yok ediyor. Ağaçları deviren kasırga evlerin çatılarının uçmasına neden oluyor. Şiddetli rüzgarın etkisiyle Miami'de 2, Fort Lauderdale'de ise 1 vinç devrildi.


Irma kasırgası, Miami den ev alan beyaz Türkleri vurdu!



"Evimizin önünde balıklar yüzüyor"

Bir süredir ABD'de yaşayan ünlü oyuncu İlker İnanoğlu da Irma kasırgasından nasibini aldı. Yaşadığı korku dolu anları Instagram hesabından paylaşan İnanoğlu, fotoğrafın altına şöyle yazdı; 


"Miami'de evlerimizin önü metrelerce su altında, balıklar yüzüyor. Dünyanın en büyük felaketlerinden biri yaşanıyor."


Irma kasırgası, Miami den ev alan beyaz Türkleri vurdu!



"Bizim için dua edin" 

Milyonları vuran Irma kasırgasından Ceyda Ateş de etkilendi. Sevgilisi Buğra Toplusoy'la Florida'da yaşayan Ateş takipçilerinden dua istedi. Ateş Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafının altına şöyle yazdı; 

"Mutsuzdu... Kasırgayı bekliyordu... ( Merak edenler, soranlar, hepinize teşekkür ederim. Şimdilik iyiyiz. Fırtına pazar günü geliyor. 'Neden bir yere gitmiyorsun' diye soranlar var. Uçaklar iptal ve biz Orlando'ya gidiyoruz ama oraya da geliyor. Sadece 'otel biraz da olsa güvenli olur' diye düşündük. Pazar günü zorlu bir gün. Şimdiden dualarını yollayanlar için teşekkür ederim. Hepinizi kocaman seviyorum. "


Irma kasırgası, Miami den ev alan beyaz Türkleri vurdu!



ABD'ye yatırım yapanların yüzü gülmedi

Son zamanlarda doların da düşüş trendine girmesi nedeniyle ABD'deki yatırımlarından umduğunu bulamayan beyaz Türkler, şimdi ise kasırgadan etkilendi. Beyaz Türklerin en çok yatırım yaptığı Miami ve Florida'da büyük hasar oluştu. Kasırga nedeniyle bölgede su baskını ve sel meydana geldi. Yaklaşık 4 milyon ev ve iş yerinin elektriği kesildi.


Irma kasırgası, Miami den ev alan beyaz Türkleri vurdu!



Miami'de yağma başladı

Sokağa çıkma yasağı getirilen Miami'de yağma başladı.  Yağmacılar dükkanlara girmeye başladı. Polis hırsızlık yapmaya çalışan kişileri gözaltına aldı.Kasırgada Uluslararası Miami Havalimanı büyük zarar gördü. Eyalette hafta sonu yaklaşık 9 bin uçuş da iptal edildi. Havalimanının bugün de kapalı kalacağı bildirildi.



Miami'den ev alan beyaz Türklere kötü haber!



Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön