29 / 03 / 2024

İş Bankası'ndan küçük otellere destek!

İş Bankası'ndan küçük otellere destek!

Türkiye İş Bankası, ülke ekonomisinin lokomotiflerinden biri olan turizm sektörüne yönelik konsantrasyonunu artırırken, küçük otellere verdiği desteğini de sürdürüyor.



Turizm adına katma değer yaratılması amacıyla iş ortağı anlayışıyla sektörle uyum içinde hareket eden banka, bu kapsamda Türkiye Küçük Oteller Derneği (TÜRKODER) ile işbirliğine gitti.

 

Her sene ciddi bir yenilenme ve hazırlık ihtiyacı bulunan turizm firmalarına yönelik gelenekselleşen Sezona Hazırlık Kredi Kampanyaları sunan İş Bankası, sektörün sezona tazelenmiş olarak girebilmesine imkan sağlarken, 29 Mayıs 2015 tarihine kadar sürecek olan kampanya ile tüm otelcilere ulaşmayı hedefliyor. Kampanyada, dönemselliğe tabi olan turizm sektörünün özellikle otellerin nakit akımına uygun esnek ödeme alternatifleri sunuluyor.

 

İş Bankası,  içeriğini kısa bir süre önce güncellediği Turizm Destek Paketi ile de turizm alanında faaliyet gösteren müşterilerine destek veriyor. Paket kapsamında, konaklama tesisleri ile seyahat acenteleri başta olmak üzere turistik tesis işletmecisi ya da yatırımcısı firmaların finansman ihtiyaçları, kendi koşullarına uygun ödeme ve vade seçenekleri ile kullandırılan kredilerle karşılanıyor. Diğer taraftan Döviz POS ve Dinamik Kur Dönüşümlü (DCC) POS gibi doğrudan yabancı para ve kredi kartları ile uyumlu işleyen kritik ödeme hizmetleri başta olmak üzere, çeşitli ticari bankacılık ürünleriyle nakit yönetimi, sigorta gibi alanlarda avantajlı çözümler sunuluyor.

 

Otel sahiplerine “Single”, “Double” ve “Suit” adı verilen aylık ve yıllık Turizm Tarife Paketleri ile de eft, çek, havale hizmetlerinden daha ekonomik şekilde faydalanma imkanı sağlanıyor.

 

Turizm sektörüne sağladıkları katkıyı değerlendiren Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, “Bankamız, önümüzdeki yıllarda ülke ekonomisi açısından öneminin daha da artacağını öngördüğümüz turizm sektöründe çözüm üreten bir iş ortağı olarak emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bu çerçevede TÜRKODER ile işbirliğimizin artarak devam edeceği inancındayız” dedi.

 


Geri Dön