20 / 04 / 2024

Emay İnşaat A.Ş. İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor! Haftanın iş fırsatları!

Emay İnşaat A.Ş. İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor! Haftanın iş fırsatları!

Emay İnşaat, Kurtköy ve Maltepe’deki şantiyelerde çalışmak üzere, ince işlerde deneyimli İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor. İşte inşaat sektöründe haftanın iş ve kariyer fırsatları...




Emay İnşaat, Kurtköy ve Maltepe’deki şantiyelerde çalışmak üzere, ince işlerde deneyimli İnşaat Mühendisi ve Mimar arıyor. Başvurular, 0 216 469 40 47 numaralı faksa ya da [email protected] adresinden yapılabilir.


Maksem Yapı İnşaat Tic. Mühendis ve Tekniker arıyor


Maksem Yapı İnşaat, Tuzla’daki şantiyelerine İnşaat Mühendisi, İnşaat Teknikeri, Harita Mühendisi ve Harita Teknikeri arıyor. Başvuruda bulunacak adayların askerliklerini yapmış olmaları ve en az 3 yıl deneyimli olmaları isteniyor. bilgi @aksem.com.tr adresinden ya da 0 212 320 92 91 telefon numarasından başvuruda bulunabiliyor.


Çengelköy’de şantiyeye İnşaat Teknikeri ve Mimar aranıyor


Çengelköy’deki inşaat için ince işlerde çalışabilecek İnşaat Teknikeri ve Mimar aranıyor. Başvuruda bulunacak adayların cv’lerini [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.


Teknoel Elektrik Mekanik Mühendislik mühendis arıyor


Teknoel Elektrik Mekanik Mühendislik, Şantiye Elektrik Mühendisleri, Elektrik Proje Mühendisleri ve Elektrik Proje Teknikeri arıyor. Şantiye Elektrik Mühendislik pozisyonu için alınacak adayların özellikleri; Elektrik Mühendisliği mezunu ve en az 3 yıl şantiye deneyimi olması, Asya ve Avrupa yakasındaki şantiyelerde çalışabilecek, hak ediş,keşif,metraj ve proje deneyimli olması gerekiyor. Adayların ekip yönetimi, iş takibi ve malzeme takibi konusunda deneyimli olması isteniyor.


Elektrik Proje Mühendislik pozisyonu için alınacak adayların özellikleri; Elektik Mühendisliği mezunu ve endüstriyel tesislerde en az 5 yıl deneyimli olması isteniyor. Elektrik uygulama projesi ve detay tasarımı yapabilecek Maslak’ta bulunan merkez ofiste çalışabilecek adaylar alınacaktır.


Elektrik Proje Teknikeri pozisyonu için alınacak adayların özellikleri ise teknik lise veya yüksek okul elektrik mezunu olması aranıyor. Endüstriyel tesis projelerinde en az 3 yıl deneyimli ve merkez ofis ile şantiyelerde çalışabilecek adayların başvuruları bekleniyor.


Başvuruda bulunacak adayların CV’ lerini  [email protected] adresine ön yazılarında Ref. Kodu ile göndermeleri gerekiyor.


Ref. Numaraları

Şantiye Elektrik Mühendisleri : ŞEM

Elektrik Proje Mühendisleri : EPM

Elektrik Proje Teknikeri : EPT


İzoser İnşaat A.Ş. İnşaat Teknikeri arıyor


İzoser İnşaat, şantiyelerinde görevlendirebilmek için askerliğini yapmış, deneyimli İnşaat Teknikeri arıyor. CV’lerin [email protected] adresine ya da 0 212 590 38 80 numaralı faksa göndermeleri gerekiyor.


Topoğraf aranıyor


Yapılmakta olan 120 adet lüks villa, yol, kanalizasyon ve alt yapı işlerinde deneyimli ve mesleğinde tecrübeli Topoğraf aranıyor. Başvurular, [email protected] adresine yapabiliyor.


Cebi Yapı İnşaat Teknikeri arıyor


Cebi Yapı, üst yapı inşaat tecrübesi olan, teknik lise veya yüksekokulların inşaat bölümlerinden mezun ve mesleğinde en az 3-5 yıl deneyimli İnşaat Teknikeri arıyor. Adayların, saha uygulamalarına hakim, mesleki ve MS Ofis programlarını iyi düzeyde kullanabilen aynı zamanda Avrupa Yakası’nda ikamet eden adaylar olması gerekiyor. 30 yaşını aşmamış İnşaat Teknikerlerinin başvurularını bekleyen Cebi Yapı, CV’ leri [email protected] adresine bekliyor.


Yıldırım Soğutma kadro yeniliyor


Yıldırım Soğutma, Tekniker ve Teknisyen kadrolarını yeniliyor. Başvuruda bulunacak adaylarda aranan ortak özellikler, meslek lisesi veya lise mezunu olması, Gebze, Çayırova ya da Darıca’ da oturması gerekiyor. Başvuruda bulunacak adayların kesinlikle sigara kullanmaması gerekiyor.


Yıldırım Soğutma açık pozisyonlar


-          İklimlendirme Teknikeri-Teknisyeni

-          Makine Teknikeri-Teknisyeni

-          Elektrik Teknikeri-Teknisyeni


Yıldırım Soğutma iletişim bilgileri şöyle:


Akse Mh. Fevzi Çakmak Cd. No:126 Çayırova/Kocaeli Tel. No: 0 262 642 33 78   Faks: 0 262 643 11 48

E-Mail: [email protected]

 

Polin Yapı Sekreter ve Satış Temsilcisi arıyor


Polin Yapı, tercihen yapı ve reklam malzemeleri satışında deneyimli, ofis içerisinde yoğun satış ortamında çalışabilecek Satış Temsilcisi arıyor.


Bu pozisyona başvuracak adayların üniversite mezunu, Sancaktepe veya yakın bölgelerde ikamet eden aynı zamanda 35 yaşını aşmamış bay ve bayan satış temsilcileri alınacak. 


Polin Yapı aynı zamanda Sekreter de arıyor. Başvuruda bulunacak adayların MS Ofis uygulamalarına hakim, telefonda iletişim ve iş takibi konusunda yetenekli ayrıca 30 yaşını aşmamış ve en az lise mezunu adayların başvuruları kabul edilecek olup, başvuruda bulunacak adayların en az lise mezunu olması gerekiyor.


Adayların, [email protected] adresine ya da 0 216 622 69 00 numaralı faksa cv göndererek başvuruda bulunabilirler.


Eha – As Asansör Satış ve Pazarlama Temsilcileri arıyor


İnşaat ve taahhüt firmalarına satış yapabilecek Satış ve Pazarlama Temsilcisi arayan Eha-As Asansör, başvuruda bulunacak adaylarda daha önce asansör sektöründe çalışmış olmasına öncelik veriyor. Adayların 2-3 yıl satış ve pazarlama konusunda tecrübeli olması isteniyor. 35 yaşını aşmamış ve aktif araç kullanan adayları değerlendirecek olan Eha-As Asansör’e başvurularınızı [email protected] adresinden ya da 0 216 338 63 32 telefon numarasından yapabilirsiniz.


Koltek Müşavirlik A.Ş. İnşaat ve Harita Mühendisleri arıyor


Van ve Hakkari illerindeki  TOKİ  şantiyeleri için İnşaat Mühendisi, Mimar ve Harita Mühendisi arayan Koltek Müşavirlik, 3 ve 10 yıl arası deneyimli adayların başvurularını kabul ediyor. Başvuruda bulunacak adayların [email protected] adresine cv göndermeleri gerekiyor.


Ant İnşaat, Sekreter arıyor


Ant İnşaat, merkez ofiste çalışabilecek İngilizce bilen sekreter arıyor. Adayların  [email protected] adresine cv göndermeleri isteniyor. 


Eksen Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.  Uzman arıyor


İstanbul Beylikdüzü’ nde yer alan merkez ofis için kadrolu çalışabilecek Gayrimenkul Değerleme Uzmanı aranıyor. Başvuruda bulunacak adayların, İnşaat Mühendisi, Mimar, Şehir Bölge Planlama, Harita Mühendisi, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi ya da ilgili mühendislik dallarından birinden mezun olması İnşaat Teknikeri, Harita Teknikeri ya da Gayrimenkul Değerleme Bölümü mezunu, İstanbul Beylikdüzü çevresinde ikamet eden ve B sınıf ehliyetli ayrıca gayrimenkul değerlemesinde tecrübe sahibi adayların başvuruları değenlendirilecek.


Başvuruları olumlu sonuçlanan adaylar,


Maaş+Prim usulü çalışacak olup, SSK ve Özel Sağlık Sigortası’ da yapılacaktır.  Adaylara, araç, araç yakıt parası, telefon faturası aynı zamanda yemek ücreti de Eksen Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından karşılanacaktır.


Eksen Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık şirketinin Gayrimenkul Değerleme Uzmanı pozisyonu için başvuruda bulunacak adaylar www.kariyer.net üzerinden 818152 nolu ilana CV gönderebilirler.


Tekzon Mühendislik İnşaat, Statik Proje Teknik ofis elemanı arıyor


Statik projeler üreten Tekzon Mühendislik, Statik Proje Teknik ofis elemanı arıyor.


Başvuruda bulunacak adaylarda en az 1 yıl tecrübe arayan Tekzon Mühendislik, IdeStatik, Sta4Cad, Sap2000 ya da Xsteel programlarından en az birini kullanabilen adayların başvurularını kabul ediyor. Adayların aynı zamanda Autocad ve bilgisayar kullanımını üst derecede bilmesi özelliği aranıyor.


Anadolu Yakası’nda ikamet eden bay adayların başvurularını kabul eden Tekzon Mühendislik için başvurularınızı www.kariyer.net adresinden 824476 nolu ilana yapabilirsiniz.


Alango Yapı Denetim Tekniker arıyor


Alango Yapı Denetim, bünyesine yeni müşteriler kazandıracak, müşteri memnuniyetine özen gösterecek, Fethiye ofis için mimari proje tasarımı yapabilecek adaylarını arıyor. Proje tasarımında 3dmax programını çok iyi kullanan adayları tercih edeceğini belirten Alango Yapı Denetim, Datça ve bodrum ofis için tüm hak edişleri ve inşaatları takip edebileck yoğunlukta çalışmayı kabul eden adayların başvurularını bekliyor.


Alango Yapı denetim, Tekniker pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların özelliklerini şu şekilde sıralıyor:

-          İletişimde yetkin, dinamik, girişimci

-          40 yaşını aşmamış

-          Tercihen İngilizce bilen ve B sınıf ehliyeti olan

-          Bodrum, Datça ve Fethiye ilçelerinden en azından birinde ikamet edebilecek


Alango Yapı Denetim, il dışından başvuruda bulunan adaylara kira desteği verebileceği gibi başvuruda bulunacak adayların ön yazılarında hangi il için düşündüklerini de yazmalarını istiyor.


Başvurular www.kariyer.net üzerinden 822457 numaralı ilana yapılabilir.


Ora İnşaat Sanayi Ticaret ve Turizm şirketine Şantiye Şefi, Harita Mühendisi ve İş Güvenliği Mühendisi aranıyor


Ora İnşaat’ın şantiye şefinde aradığı özellikler; Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği mezunu, endüstriyel tesis ve yönetim binası inşaatlarından en az 10 yıl çalışmış olan adayların başvurularına öncelik veriyor. Ayrıca adayların, takım çalışmasına uyum sağlayabilen, iyi derecede İngilizce bilen, seyahat engeli olmayan adaylar olması gerekiyor. Bunların dışında adayların, metraj, hak ediş ve maliyet konularına hakim, iyi derecede Autocad ve MS Project  programı kullanabilen adaylar olması gerekiyor.


Ora İnşaat’ın harita mühendisinde beklediği özellikler ise sırasıyla şöyle;


-          Harita mühendisliği bölümünden mezun

-          Takım çalışmasına uyum sağlayabilen

-          Sahada rahat aplikasyon yapabilen

-          İyi derecede Netcad, Autocad kullanabilen,

-          Yoğun iş temposunda çalışabilecek adayların başvurularını kabul ediyor.


İş Güvenliği mühendisi olarak başvuruda bulunacak adayların, C sınıfı iş güvenliği sertifikası olması gerekiyor. Bunun dışında şantiye uygulamalarında İş Güvenliği Mühendisi pozisyonunda en az 5 yıl deneyimli olması göz önünde bulunduruluyor. İSG mevzuatına hakim, tercihen İzmir’de ikamet eden ve İngilizce bilen adayların başvuruları bekleniyor.


Başvurular için www.kariyer.net adresinden ilgili ilanlara cv göndermek mümkün.


İlan Kodları şöyle:

Şantiye Şefi  : 823736

Harita mühendisi : 823750

İş Güvenliği Mühendisi : 823754


Elmak İnşaat Limitet Şirketi Elektrik Mühendisi arıyor


Elmak İnşaat, Kayseri şantiyesi için alacağı Elektrik Mühendisi’nde aradığı özellikleri şöyle sıralıyor:

-          AG-YG(OG) şebeke yapım işlerinde görev alabilecek

-          Benzer işlerde en az 2 yıl tecrübeli

-          TEDAŞ mevzuat ve şartnamelerine hakim

-          AutoCad ve MS Office programlarına hakim

-          Metraj, hak ediş ve kesin hesap dosyalarının oluşturulmasında deneyimli

-          Seyahat engeli bulunmayan,

-          Aktif araç kullanabilen

-          Esnek çalışma saatlerine uyabilecek

-          Askerlik hizmetini tamamlamış


Elektrik, Elektrik-Elektronik Mühendisleri arıyor.


Başvuruda bulunacak adaylar www.kariyer.net adresinden 830508 numaralı ilana cv gönderebilirler.


İlknur Ekelik / emlakkulisi.com 


 


Geri Dön