24 / 04 / 2024

İş GYO değişken faizli tahvilinin ihracını tamamladı!

İş GYO değişken faizli tahvilinin ihracını tamamladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 3 ayda bir kupon ödemeli, değişken faizli tahvilinin ihracı tamamlandığını açıkladı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 3 ayda bir kupon ödemeli, değişken faizli tahvilinin ihracı tamamlandığını açıkladı.


İhraca İlişkin Diğer Gelişmeler

Şirketimizin, İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığı ile nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 100.000.000.-TL nominal değerli, 3 yıl vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli, değişken faizli tahvilinin ihracı tamamlanmıştır. Tahvilin vade başlangıç tarihi 01.07.2016 olup birinci kupon faiz oranı %2,75 olarak belirlenmiştir.


Ek Açıklamalar

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.


Geri Dön