20 / 04 / 2024

İş GYO-Timur Gayrimenkul Topkapı dönüşüm projesine başlıyor!

İş GYO-Timur Gayrimenkul Topkapı dönüşüm projesine başlıyor!

İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Topkapı'daki eski fabrika alanları konut ve turizm projelerine dönüştürülüyor. İş GYO ve Timur Gayrimenkul, Türkiye Şişe ve Cam'ın Topkapı'daki eski fabrika binasını konut projesine dönüştürmek için kolları sıvadı.



İstanbul'un en merkezi bölgelerinden Topkapı'daki eski fabrika alanları konut ve turizm projelerine dönüştürülüyor. İş GYO ve Timur Gayrimenkul, Türkiye Şişe ve Cam'ın Topkapı'daki eski fabrika binasını konut projesine dönüştürmek için kolları sıvadı. Davutpaşa Yıldız Teknik Üniversitesi Yerleşkesi'nin tam karşısındaki 80 bin 240 metrekare büyüklüğündeki eski fabrika arazisine 3 bin 565 adet konut, 16 ticari alan ve 85 adet sosyal ünite yapılacak. 


4 BLOKLU KONUT PROJESİ 

Toplam yatırım bedeli 288 milyon lira olan proje 4 bloktan meydana gelecek. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projenin inşaat alanı da 411 bin 941 metrekare olarak belirlendi. Projede, açık-kapalı yüzme havuzları, konferans salonları, idari birimler, sinema salonları, müzik odaları, fitness, çocuk oyun alanları, kreş, futbol oyun alanı, basketbol oyun alanı sosyal olanaklar bulunacak. 


Zeynel Yaman-Sabah


Geri Dön