18 / 04 / 2024

İş Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 440 milyon TL'lik talep!

İş Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu'na 440 milyon TL'lik talep!

Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşlarından olan İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu için talep toplama sürecini başarıyla tamamladı




Portföy yönetimi sektörünün lider kuruluşu İş Portföy, “Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu” için talep toplama sürecini başarıyla tamamladı.

19 Haziran - 18 Temmuz 2017 tarihleri arasında nitelikli yatırımcılardan talep toplayan İş Portföy, kurumsal ve bireysel yatırımcılardan gelen taleple, 440 milyon TL büyüklüğünde bir fon ihracı gerçekleştirdi. Fon, ulaştığı bu büyüklük ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım fonu oldu.

İş Portföy, Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu ile ülkemizin büyük şehirlerinde yer alan ticari ofislere yatırım yaparak, elde edilen kira geliri ve değer artışı ile yatırımcılarına uzun dönemli ve istikrarlı getiri sağlamayı amaçlıyor.  

Fon, yatırımcıların bireysel birikimleriyle ulaşamayacakları ölçekteki ticari gayrimenkullere yönelik yatırımlarla uzun dönemli kiralamalar gerçekleştirecek. Fonun yatırımcıları, hem ticari gayrimenkullerin sağladığı düzenli kira gelirine iştirak edecek hem de portföyde yer alan ofislerin değer artışından yararlanabilecek. 

%20.9 pazar payı ile Türkiye’nin lider portföy yönetimi şirketi olan İş Portföy, 29.2 milyar TL büyüklüğünde varlık yönetiyor. 



Geri Dön