17 / 04 / 2024

İşbir Yatak bayilerini halka arz edecek!

İşbir Yatak bayilerini halka arz edecek!

İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı...



İşbir Holding'in amiral gemisi İşbir Yatak, bayilerini bölge müdürlüğü haline getirerek halka arz çalışmalarında önemli bir aşamayı tamamladı. Şirketin kârlılığını artırmak için yapılan çalışma ile bu yıl halka arz projesini hayata geçirmek için düğmeye basan şirket, İşbir Yatak'a ait mağazalarla birlikte 140 adet uyku merkezinin 22'sini kendi yönetimine aldı. Turquality kapsamına girmekle ilgili çalışmalarını tamamlayan İşbir Yatak, Ekonomi Bakanlığı tarafından da bu programa layık bulundu. İşbir Yatak Genel Müdürü Metin Gültepe, bu verilerden yola çıkarak ülke ve dünya konjonktürü de uygun olduğu takdirde halka arz yapabileceklerini vurguladı. Gültepe İşbir Sünger, İşbir Yatak ve İşbir Sentetik markalarının 2012-2013 dönemine ait bağımsız denetim raporlarının hazırlandığını ve holding olarak, aracı kurumlar ile ön görüşmeler yapmayı planladıklarını vurguladı. 


B-MIX 2015'TE BÜYÜR 

Sahip oldukları B-mix markasının 2015'te corner pazarında büyümeye devam edeceğini söyleyen Gültepe, bu markayla pazardan pay almayı planladığını kaydetti. 


Sabah


Geri Dön