28 / 03 / 2024

İşbir Yatak, yeni ürünlerini İSMOB Fuarı’nda tanıtıyor!

İşbir Yatak, yeni ürünlerini İSMOB Fuarı’nda tanıtıyor!

İşbir Yatak, 28 Ocak- 2 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) son teknolojiyle üretilmiş CoolFlow ve Eclipse Baza'larını yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturuyor



İşbir Yatak, son teknolojiyi uyguladığı sağlıklı ve konforlu ürünleri; CoolFlow ve Eclipse Baza’larını, İstanbul Fuar Merkezi’nde (Yeşilköy CnrExpo) gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB) yerli ve yabancı mobilya alıcısıyla buluşturuyor.

 

Mükemmel uyku için CoolFlow

 

İşbir Yatak, uykunun her detayını bir sanat eseri titizliğiyle işliyor. İşbir Yatak’ın fuarda ilk kez ziyaretçilerle buluşturduğu CoolFlow da bunun en iyi örneği… CoolFlow, birbirinden farklı özellikte ve yükseklikte paket yayların bir araya gelmesi ile oluşmuş, temel prensibi maksimum hava geçirgenlik ve herkes için ayrı konforu aynı üründe yakalamak olan yepyeni bir teknolojik yay sistemidir. CoolFlowhybrid paket yay sistemi, birbirinden bağımsız paketler içine yerleştirilmiş 3 kat yaydan oluşuyor. Katmanlar ve katman içindeki yaylar arasındaki özellik ve yükseklik farkı, aynı yatağın, farklı vücut yapılarına sahip, farklı ağırlıktaki kişilerin, farklı yatış pozisyonlarında, kendilerine en uygun uyku konforunu bulmalarını sağlıyor. Özellikle eşler arası kilo, boy ve yatış pozisyonu farklılıkları, aynı yatakta, herkesin kendine özel konforu bulması ile sorun olmaktan çıkaran ve eşler birbirlerinin uyku sırasındaki hareketlerinden etkilenmemelerini sağlayan CoolFlow, CoolFlow Deluxe versiyonu ile paket yay konforuna viskoelastik malzeme konforunu da ekliyor.

 

Teknolojiyi hayatına taşımayı sevenlere Eclips Set…

 

Pazarda alternatifi olmayan Eclipse Set, İşbir Yatak'ın "teknoloji öncüsü" misyonunun en son eseri. Style Series Setler arasında yer alacak Set, tasarım ve teknolojiyi bir araya getirmekle kalmıyor, televizyon seyretme ve müzik dinleme keyfini yatak odalarına taşıyor. Tutulma anlamına gelen Eclipse Set'in tasarımına farklı açılardan bakıldığında ay tutulmasını andırıyor. Ay tutulması konsepti ile gece ve uyku temasını pekiştiren Eclipse Set, yatak odanızdaki uyku ortamını size daha da sarmalayacak bir kapsül mantığıyla kurguluyor. İçeriğinde özel entegre aydınlatma ve müzik sistemi bulunan Set, aynı zamanda TV monte edilebilmesi için gerekli altyapıya da sahip.  Eclipse Set, tüm bu özellikleriyle farklı olmayı, teknolojiyi ve konforu hayatının her alanına taşımayı sevenlerin ilgisini çekiyor.

 

Gençlere ve daime genç kalanlara özel kot kumaştan üretilen “Denim Baza”

 

İSMOB’da tüketiciyle buluşturulan Style Series grubunda yer alan İşbir Yatak ürünlerinden biri de Denim Baza. Gençler ve daima genç kalanlar için düşünüldü. Denim Baza’nın özelliği gençlerin vazgeçemediği kot malzemeden oluşması.  Özel tasarım baza yine özel tasarımına uykun kot kumaşından fitilli Denim Yatak ve konsepti tamamlayan Denim Nevresim Takımı ile kombin yapılabiliyor.

 

Looney Tunes’un sevimli karakterleri İşbir Yatak’ta…

 

İşbir Yatak, dünyadaki son teknolojiyi kullanarak hazırladığı yataklarında çocukların en çok sevdiği çizgi karakterlerin başında gelen Warner Bros’un Looney Tunes kahramanlarına yer veriyor. Looney Tunes kahramanlarının yer aldığı bu koleksiyon bu yıl da fuarda ziyaretçilerle buluşturuluyor. Bu koleksiyonla Türkiye’de ilk kez lisanslı karakterlerin yer aldığı yataklar İşbir Yatak tarafından üretildi.  Kız çocukları için tasarlanan yataklarda Tweety, erkek çocukları için ise Tazmanya Canavarı, Bugs Bunny, DuffyDuck ve Sylvester kullanıldı.



Geri Dön