16 / 04 / 2024

İşbir Yatak'tan Omuriliği Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye!

İşbir Yatak'tan Omuriliği Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye!

Spora ve sporcuya destek olan İşbir Yatak, 'Adım Adım' isimli sivil toplum kuruluşunun 2 Mart Pazar günü Antalya'da katılacağı 'Runtalya Maratonu'nda koşacak 42 yaşındaki Başak Çankayalı'ya sponsor oldu.



Yardımseverlik koşullarıyla bugüne kadar yaklaşık 5 milyon liralık bağış toplayan Adım Adım kuruluşunun gündeminde 1 milyon için Runtalya koşusu var...

Yıllardır Türkiye'deki tüm maratonlara katılan ve koşarak bağış toplayan, aslen kendisi sporcu olmayan, çeşitli kurumlarda profesyonel olarak çalışanlardan oluşan Adım Adım isimli sivil toplum kuruluşu, 2 Mart Pazar günü Antalya'da düzenlenecek 'Runtalya Maratonu'nda koşacak. Koşucular arasında yaş ortalaması 39 olan birçok CEO, Yönetim Kurulu Üyesi ve üst düzey yöneticiler bulunuyor. Bu sene sadece sponsorluk la yetinen İşbir Yatak, önümüzdeki yıllarda Adım Adım oluşumu için koşacak kişilere yöneticileriyle eşlik edecek.

 

Koşuda, kendi fiziksel güçlerini ve sosyal çevrelerini seferber edip ihtiyaç sahiplerine yıllardır hizmet götüren ve aralarında ünlü isimlerin ve farklı sektörlerden üst düzey yöneticilerin tek amacı yardımın koşul gerektirmediğini göstermek. Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen İşbir Yatak, 'Runtalya Maratonu'nda koşacak 42 yaşındaki Başak Çankayalı ‘ya sponsor olacak. 2 yıl önce doğum yapan ve uzun zamandır bu koşuya hazırlanan Başak Çankayalı' nın da katılacağı  'Runtalya Maratonu'nda toplanan bağışlarla Omuriliği Felçlileri Derneği'ne tekerlekli sandalye alınacak. İşbir Yatak aynı zamanda tüm bağışçıların tekerlekli sandalyelerine Viskoelastik Oturma Minderi hediye edecek.


Geri Dön