19 / 04 / 2024

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

ISH 2015 Fuarı, Frankfurt'ta yapılacak!

Dünyanın en önde gelen ticaret fuarlarından "Banyo,Yapı,Enerji,Klima Teknolojileri ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Fuarı ISH 2015”, 10-14 Mart 2015 tarihleri arasında Frankfurt’ta yapılacak.



10.1.salonda A39 nolu stant ile ziyaretçileriyle buluşacak Oventrop;  düsük yatırımla tasarruf sağlayan ısıtma- soğutma ve içilebilir su alanlarında gelişmiş enerji verimliliği için ilgi çekici bir çok yeni ürününü de bu fuar  ile tanıtıma sunacak.


Bu yıl 26 eylül 2015’de zorunlu olacak yeni ErP (Energy related Products Directive) yönetmeliği de Oventrop gündeminde çok önemli bir yer tutuyor. Oventrop bilesenleri ErP yönetmeliklerine uygun bir şekilde ayrı paketlere entegre edilebilerek tüm sistemin verimliliğini,öncesinden ayarlanmıs paketlere nazaran ciddi şekilde arttırabilecek çözümler sunuyor.Tüm bu çalışmalar faydaya dönüşebilecek maliyetler göz önüne alınarak yapılıyor.


Oventrop için 2015 konu başlıklarında en önemli yeri tutan bir diğer ana başlık ise YENİLENEBİLİR ENERJİ. Bu tarz çevreci yaklaşımlar için,özellikle enerjilerin kullanımı için üretilen kapaklar/subaplar, kontroller ve sistemler ISH 2015 Oventrop stantında ziyaretçilere sunulacak çalışmalar.


Solar termal enerji ve katı yakıt kazanları kontrolleri ve istasyonları ile Oventrop, sıcak içilebilir su hazırlanması ve ısıtma sistemine destek sağlanması konusunda yüksek kalite çözümler sunuyor. Geniş ürün yelpazesi inşaat sektöründe büyük önemi olan doğru planlama ve hassas noktalar için kullanılacak yaygın software programları ile sektöre yaratılacak tüm faydalar için fuarda,11 Mart 2015 Çarşamba günü Oventrop Türkiye Genel Müdürü Osman Doğru ve Oventrop Export Müdürü Mahir Şahin tam gün ziyaretçilerle buluşacak.


Geri Dön