25 / 04 / 2024

Isı Yalıtımcıları Derneği'nin yeni başkanı Ertuğrul Yörük!

Isı Yalıtımcıları Derneği'nin yeni başkanı Ertuğrul Yörük!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin yeni Başkanı B-PLAS Pazarlama ve Satış Müdürü Ertuğrul Yörük oldu. Yörük, XPSin ısı yalıtımı için ideal bir malzeme olduğunu anlatmaya devam edeceklerini açıkladı



Türkiyede ısı yalıtımı bilincinin yaygınlaştırılması ve yalıtımda AB standartlarında ileri teknoloji ürünlerin kullanımının sağlanması yoluyla vatandaşların bütçelerinin, ülke ekonomisinin ve çevrenin korunmasını misyon edinen XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 3. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Derneğin yeni Başkanı B-PLAS Pazarlama ve Satış Müdürü Ertuğrul Yörük oldu.

XPS Derneği genel merkezinin bulunduğu Yalıtım Plazada, 22 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurulda derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığına B-PLAS Pazarlama ve Satış Müdürü Ertuğrul Yörük oybirliği ile seçildi. ERYAP Genel Müdürü Emrullah Eruslu ise oybirliği ile Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

İlk genel kurulunu 2006 yılında yaparak resmi olarak faaliyete başlayan XPS Derneği, Türkiyede ulusal ve uluslararası standartlara uygun üretim yapan Ekstrude Polistiren Isı Yalıtım Levhası üreticilerini bir çatı altında topluyor. Ülkemizdeki yalıtım bilinci eksikliği, kalitesiz üretim ve haksız rekabete karşı mücadele eden XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, beş yılı aşkın süredir sektöre ve kamuoyuna yönelik bir bilgilendirme kampanyası yürütüyor.


Önümüzdeki dönemde faaliyetlerini hız kesmeden sürdürecek olan derneğin Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yörük, ülkemizdeki 17 milyon konutun yüzde 90ının yalıtımsız olması nedeniyle her yıl ortalama 7.5 milyar doların havaya savrulduğuna dikkat çekti. Yörük, ısıtma ve soğutma giderlerinde en az yüzde 50 tasarruf sağlamasının yanı sıra hava kirliliği ve küresel ısınmaya karşı da savaş açan çevreci ürün XPSin, ısı yalıtımı için ideal bir malzeme olduğunu anlatmaya devam edeceklerini açıkladı.

Isı yalıtımı uygulamaları konusunda ayrıntılı bilgi almak için, www.xpsturkiye.org internet adresinden ve 0216 415 68 94 numaralı telefondan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneğine ulaşmanız yeterli.

 


Geri Dön