19 / 04 / 2024

Işık Sigorta, online DASK uygulamasını hayata geçirdi!

Işık Sigorta, online DASK uygulamasını hayata geçirdi!

Acentelere ve müşterilere hızlı, kesintisiz ve sağlıklı hizmet vermek konusunda internetin tüm olanaklarından etkin bir biçimde yararlanan Işık Sigorta online-DASK uygulamasını hayata geçirdi



 Acentelere ve müşterilere hızlı, kesintisiz ve sağlıklı hizmet vermek konusunda internetin tüm olanaklarından etkin bir biçimde yararlanan Işık Sigorta online-DASK uygulamasını hayata geçirdi. Proje henüz test aşamasındayken online-DASK poliçesini tanzim ettirmiş olan ilk sigortalıya konut poliçesi armağan edildi.

Işık Sigorta, yenilenen web sitesini, hayatı kolaylaştıran uygulamalar ile geliştiriyor. Kurumsal web sitesinde hizmete açılan online-DASK uygulaması, 7/24, hızlı ve pratik işlem yapabilmelerini sağlıyor. Yenilikçi ve kullanıcı dostu online-DASK uygulamasıyla, hem müşteriler, hem de acenteler hiçbir sorunla karşılaşmadan, işlemlerini kısa sürede sonuçlandıracaklar. Işık Sigortanın, web sitesindeki online uygulamaları ve yenilikçi fikirleri kapsayan web projesi, 2010 yılının sonuna kadar tamamlanacak. Işık Hızı projesinin hedefi, acenteye ve müşteriye çok daha sağlıklı, sürekli ve yenilikçi bir hizmet ortamı yaratabilmek.

Online-DASK hizmeti ile ilgili bilgi veren Işık Sigorta Genel Müdürü Recep Koçak, Işık Sigortanın yenilikçi uygulamalar ile ilgili yaklaşımını özetleyerek şu bilgileri paylaştı: Günümüz iş dünyasının rekabetin yarattığı zorlu koşulların yanı sıra çok önemli bir avantajı var. O da, internetin kurumların ve bireylerin günlük hayatına olumlu etkisi. Web ortamındaki yenilikleri hızlı bir biçimde hayata geçirmek öncelikli hedeflerimizden biri. Online-DASK uygulaması, poliçenin zorunluluğundan dolayı, müşterilerin istedikleri anda ve yerde, hızlı bir biçimde işlemlerini tamamlayabilmelerini sağlıyor.

Işık Sigorta kurumsal web sitesinde kolay kullanımlı bir modül sayesinde 7 gün 24 saat gerçekleşen hizmetin bu alandaki en başarılı örneklerden biri olmasını arzu ediyoruz. Proje henüz test aşamasındayken bir müşterimiz, başarılı bir biçimde poliçeyi tanzim ettirerek ilk online-DASK poliçemizin sahibi oldu. Biz de bu sigortalımıza konut poliçemizi armağan ederek, teşekkür etmiş olmak istedik.

Işık Sigorta


Geri Dön