19 / 04 / 2024

Işıkören Danışmanlık'ın 10 numara motivasyonu yayında!

Işıkören Danışmanlık'ın 10 numara motivasyonu yayında!

Hamurunda sevgi, temelinde motivasyon olan iş ve hayata dair özgün paylaşımlarının yeni adresi www.10numaramotivasyon.com yayında. Işıkören, başarı ve motivasyon üzerine oluşturduğu sayfasını 1 Ocak itibari ile yayına geçirdi.



Kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek olan Işıkören Danışmanlık şirketinin yeni girişimi olan www.10numaramotivasyon.com yeni yıldan itibaren yayına başladı. 2012 yılında www.isikoren.com ile blog yolculuğunu başlayan Hilmi Işıkören, başarı ve motivasyon üzerine oluşturduğu  www.10numaramotivasyon.com sayfasını 1 Ocak 2016 tarihi itibari ile yayına geçirdi.


Günümüzde insanların daha çok motivasyona ve özellikle umut verici , harekete geçirici bilgilere ihtiyacı olduğunu söyleyen Işıkören, www.10numaramotivasyon.com ‘un bu açığı kapatacağını söyledi. Takipçilerin hayata dair, başarıya dair, iş hayatına dair birçok bilgiye ulaşabilecekleri sayfada tamamen iyimser bir bakış açısı hakim. Çünkü iyimser olmak mutlu olmak ile eşdeğer. Mutlu bir toplum başarıya kolayca ulaşabilecek bir toplumdur. Profesyonel iş hayatım sonrası www.isikoren.com ‘a yansıttığım bu bakış açısı ile çok iyi geri dönüşler aldım ve www.10numaramotivasyon.com ‘u oluşturmaya karar verdim. İnanıyorum ki çok büyük kitlelerce takip edilecek ve insanlara umut aşılayacak. Bilginin özü ve motivasyonun merkezi www.10numaramotivasyon.com ‘da iki bine yakın ilham veren paylaşıma her gün bir yenisi eklenecek.


Kurumsal şirket sayfası olarak devam edecek olan www.isikoren.com sayfasında ise bundan böyle eğitim, seminer ve sektörel yazıların olacağını söyleyen Işıkören, 2016 yılı için başarılı çalışmaların altına imza atacaklarını söyledi.


Işıkören Danışmanlık

Hilmi Işıkören / Belgin Benek



Geri Dön