24 / 04 / 2024

Işın Karaca'ya ev sahibinden darbe!

Işın Karaca'ya ev sahibinden darbe!

Demet Akbağ'ın şaka programında zor anlar yaşayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.



Demet Akbağ'ın şaka programında zor anlar yaşayan Işın Karaca'ya asıl darbe ev sahibinden geldi.


Işın Karaca, Demet Akbağ'ın Show Tv'de yaptığı şaka programının ilk mağdur ünlüsüydü. Demet Akbağ'ın yönlendirdiği 50 kişilik ekip kendilerini zabıta gibi gösterip dozerle Işın Karaca'nın İstanbul-Kilyos'taki villasına gitmişti.


Işın Karaca ya ev sahibinden darbe!


Işın Karaca zabıta rolündeki kişilerin 'Evi 1 saat içinde boşaltın, yıkım emri var' sözleri üzerine şok geçirmiş, avukatlarını arayan Karaca ve eşi kimseden cevap alamayınca çılgına dönmüştü.


Işın Karaca ya ev sahibinden darbe!


DEĞERİ ARTMIŞ

Bunun bir şaka olduğunu öğrendikten sonra dakikalarca toparlanamayan Işın Karaca'ya esas darbe 1 ay sonra ev sahibinden geldi. 


Ev sahibi ünlü popçuyu arayıp 'Evi boşaltın, satmaya karar verdim' dedi.


Işın Karaca ya ev sahibinden darbe!


Villayı önce satın almak isteyen Işın Karaca, 750 bin dolar değerindeki evin fiyatının 1 milyon 250 bin dolara çıktığını öğrendi.


Nedenini sorduğunda ise emlakçıdan şu yanıtı aldı: Sizin evin değeri şaka programından sonra artmış!


Işın Karaca, pahalıya satışa çıkan bu evden vazgeçti. Kilyos'a taşındı.


Hürriyet 




Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Işın Karaca, Demet Akbağ'ın sunduğu “Çok Aramızda” isimli şaka programının ilk şakazedesi olmuştu. Akbağ'ın şaka ekibi kendilerine belediye görevlisi süsü vererek vinçler ve dozerlerle Karaca'nın Kilyos'taki villasının kapısına dayanmış “Evden hemen çıkın, yıkım emri var” diyerek ünlü şarkıcıyı ağlamaktan beter etmişti.


Olayın şaka olduğunu öğrendikten sonra rahat bir nefes alan Karaca, kendisiyle ilgili bölümün ekrana gelmesiyle daha da zor günler yaşadı. Ev sahibi Karaca'yı arayarak “Evi satıyorum, hemen çıkın” dedi. 750 bin dolar değerindeki villa 1 milyon 250 bin dolara satıldı. Evi satan emlakçı Karaca'ya “Şaka programı sayesinde ev değer kazandı. Ekranda evi görüp beğenen onlarca kişi ev sahibine teklifler sunmaya başladı. O da kayıtsız kalamadı” dedi. Ünlü şarkıcı, apar topar Caddebostan'a taşındı.



Sözcü


Geri Dön