28 / 03 / 2024

İskan belgesi için son gün 31 Mayıs!

İskan belgesi için son gün 31 Mayıs!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2981 sayılı İmar Affı Yasası yürürlükten kalkmadan önce iskansız bina sahiplerini uyardı. Belediye, Yenimahalle bölgesinde iskan sorunu yaşayan apartman sakinlerini mektupla uyardı.



31 Mayıs 2015’te yürürlükten kalkacak olan İmar Affı Yasası kapsamında konut ve işyeri sahiplerine mağdur olmamaları için uyarılarda bulunan Yenimahalle Belediyesi, ayrıca Yenimahalle bölgesinde iskan sorunu yaşayan Aşağı Yahyalar, Demetlale, Demet, Demetgül, Özevler, Yeşilevler, Karşıyaka mahallelerindeki apartman sakinlerine gönderdiği mektuplarla da hatırlatma yaptı. 


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Dişinizden tırnağınızdan arttırarak aldığınız evlerin gerçek sahibi olmanız için göreve geldiğimiz günden beri elimizi taşın altına koyduk. Yıllardır çözülemeyen sorunu büyük ölçüde hallederek vatandaşların yüzünü güldürdük. Şimdi de belli mahallelerimizdeki yaklaşık 200 iskansız yapı için kolları sıvadık. 31 Mayıs tarihine kadar başvuru yapan tüm iskansız binalar için gereği yapılacak” dedi.




Geri Dön