24 / 04 / 2024

İskenderun Akçalı Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

İskenderun Akçalı Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Akçalı Belediye Başkanlığı kendi mülkiyetindeki arsa üzerine 5 bin 272 metrekare inşaat alanına sahip olmak üzere kat karşılığı konut yaptırıyor



Akçalı Çınar Mahallesinde 888 bin 171 lira tahmini bedelle (kat karşılığı olarak istenen daire adedi en az 10) düzenlenen ihale için istenen geçici teminat ise 26 bin 645 lira. İhale 30 Kasım 2011 Çarşamba günü, saat: 14.00'te Akçalı Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Detaylar şöyle:


KAT KARŞILIĞI KONUT İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
Akçalı Belediye Başkanlığından:
Belediyemizce kat karşılığı yaptırılması düşünülen mülkiyeti belediyemize ait toplam 5272,71 m2lik inşaat alanı olan 2703 Nolu Parselin avan projesinin hazırlanması dahil sözleşmede belirtilen şartlarla kat karşılığı inşaat yaptırılması yapım işi, inşa edilecek binanın ihale şartnamesi esas alınarak müteahhit tarafından hazırlanacak ve Belediye Encümenince uygun görülen 1/100 ölçekli mimari avan proje esas alınarak, 2011 yılı Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yayınlanan yaklaşık yapım maliyetine göre proje ve diğer tüm mühendislik proje ve hesapları ile emlaki yüzdelik değer ile 888.171,95 TL. muhammen bedelli arsa karşılığı ihale 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a Maddesi uyarınca "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale edilecektir.
2.

İşin Yeri Muhammen Bedel (TL) Geçici Teminat (TL)
Çınar Mah. Akasya Caddesi 888.171,95
Kat Karşılığı olarak istenen daire
adedi en az 10 (On) Daire 26.645,15

3. İhale 30/11/2011 Çarşamba Günü, Saat: 14.00' de Akçalı Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.
4. Şartnameler; Akçalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görülebilir veya 250,00 TL. makbuz karşılığı satın alınabilir.(Posta veya faksla şartname gönderilmez.)
5. İsteklilerin "Yapım İşleri için Kapalı Teklif Usulü ile İhale Şartnamesine" ihale şartnamesine ek özel şartnameye "Yapı Tesis ve Onarım İşleri ihalesine katılma yönetmeliği hükümlerine uygun başvuru dilekçesi ile birlikte;
İhaleye katılmaya yeterli olup olmadıklarının tespiti için 30/11/2011 Çarşamba Günü Saat:12:00'e kadar örneğine uygun başvuru dilekçesi ile birlikte;
a) Kanuni ikametgahı ve yazışma adresini gösteren belge (gerçek kişiler için muhtarlıktan alınmış ikametgah ilmühaberi, tüzel kişiler için adres bildirgesi)
b) Mevzuatı gereği 2011 yılında alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi (Aslı veya tasdikli sureti),
c) Gerçek kişi olması halinde kayıtlı olduğu Ticaret ve /veya sanayi odasından yada esnaf ve sanatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli suretini veya aslını idareye ibraz edilmesi,
d) Tüzel kişi olması halinde kayıtlı olduğu Ticaret ve /veya sanayi odasından ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli suretini veya aslını idareye ibraz edilmesi.
e) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri,
f) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesinin aslı veya noter tasdikli sureti veya aslının idareye ibraz edilmesi,
h) Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirtilen son durumu gösterir Ticaret sicil gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir ticaret sicil gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya noter tasdikli sureti.
I) Vekaleten ihaleye katılma Halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli imza sirkülerinin aslı veya note tasdikli sureti
j) İsteklinin ortak girişim olması halinde, şartname ekinde yer alan forma uygun olarak düzenlenmiş ortak girişim beyannamesini vermesi,
k) İlan tarihinden sonra ilgili vergi dairesinden alınmış vergi borcu olmadığına dair belge,
l) İlan tarihinden sonra ilgili Sosyal güvenlik kurumundan alınmış prim borcu olmadığına dair belge
f) Mali durum bildirisi ve belgelerini,
ı) Yapı araçları taahhütnamesini,
j) Teknik personel taahhütnamesini,
k) Bitirmiş olduğu veya halen taahhüdündeki benzer işler bildirisi ve belgesi,
l) Firmanın faaliyet süresi ile ilgili beyanı ve belgeleri,
m) Kullanılmamış nakit kredisi ve teminat mektubu kredisinden herhangi birinin-başvurulacak işin-keşif bedelinin %10 undan az olmaması gerekmektedir. Teminat mektuplarında limit içi ibaresi olması gerekir.
n) Son 15(on beş) yılda yapmış olduğu işler bildirisi,
o) Değerlendirmeye alınmasını istediği işlerle ilgili beyan ve belgeler,
p) İş durumu ve tutumu ile ilgili (TSE veya İSO kalite yönetimi yeterlilik belgeleri) bu belgelerin alındığı kurumlara ait akreditasyon evrakları noter tasdikli olacaktır.
r) İhale şartnamesinde ve ihale şartnamesine ek özel şartnamede öngörülen diğer belgeleri Akçalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.
DIŞ ZARF İÇİNDE SUNULACAK BELGELER
1. İç zarf(İç zarfın içine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılarak zarfın yapıştırılan yeri istekliler tarafından imzalanacaktır.)
2. Örneğine uygun teklif mektubu(İş ortaklığı olarak veren teklif mektubu, ortakların tamamı tarafından veya yetki verdikleri kişiler tarafından imzalanması gerekir.
3. Dış Zarfa konulacak belgeler(Zarfın sol köşesine isteklinin adı, soyadı ve ticaret unvanı tebligata esas açık adresi, zarfın orta kısmına ihaleyi yapan idarenin adı ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır ve zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanarak kaşelenir.
4. İç zarf (Bu Şartname ekinde yer alan standart forma uygun teklif mektubu eki pay cetveli)
5. Teminata ilişkin alındı makbuzu veya limit dahili süresiz teminat mektubu,
6. İhale dosyası satın alındığına dair belge,
7. 4734 sayılı kamu ihale ve 2886 sayılı Devlet ihale kanununa göre ihalelere katılmaktan yasaklı olunmadığına ilişkin taahhütname,
8. İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair teklif sahibinin yazılı beyanı,
6. Başvuru dosyası idareye verildikten sonra, son müracaat tarihinden önce olsa dahi; dosya içerisindeki herhangi bir evrakın değiştirilmesi veya tamamlanması yönünde isteklilerce yapılacak müracaatlar ve/veya birden fazla yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
7. Bu işin ihalesine katılmak üzere kendi adına asaleten ve/veya başkaları adına vekaleten sadece bir tek başvuruda bulunabilecektir. Aksi halde yapılacak başvurular değerlendirilmeye alınmayacaktır.
8. Uygun Bedel" Tebliğinin 3.maddesi gereğince, isteklilere daha önceden ihaleye katılma belgesi verilmeyecek, ihaleye katılmaya hak kazananlar, hazır bulunan isteklilerin önünde İhale Komisyonunca açıklanacak ve ihaleye katılmaya hak kazanamayanların teklif zarfları açılmadan geri verilecektir.
9. İhaleye katılacak olanlar tekliflerini en geç 30.11.2011 Çarşamba Günü, Saat:12:00'a kadar Akçalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne vereceklerdir. Telgraf veya faksla yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.
10. İş bu ilana ait ilan bedeli ile % 04,95 ihale karar pulu ihale üzerinde kalan gerçek veya tüzel kişilikten sözleşme yapılmadan önce defaten tahsil edilecektir.
11. İdareye yeterlik değerlendirmesi için verilen başvuru dosyası ile teklif zarfı içerisinde verilen evraklar isteklilere iade edilmeyecektir.
12. İdare gerekçesini göstermek kaydıyla ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlan olunur.
8208/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın


Serap Kamir/Emlakkulisi.com


Geri Dön