25 / 04 / 2024

İskenderun Altın Vadi Residence'ta 990 TL'den başlayan taksit fırsatı!

İskenderun Altın Vadi Residence'ta 990 TL'den başlayan taksit fırsatı!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Nardüzü beldesinde, denize nazır yükselen Altın Vadi Residence’de fiyatlar her bütçeye hitap ediyor. Altın Vadi Residence Satış Ofisi konforlu ve prestijli bir yaşamın kapılarını 990 TL ‘den başlayan taksitlerle açıyor...




Hatay’ın İskenderun ilçesinde, Nardüzü beldesinde, denize nazır yükselen Altın Vadi Residence’de fiyatlar her bütçeye hitap ediyor. Konforlu ve prestijli bir yaşamın kapılarını 990 TL ‘den başlayan taksitlerle açan Altın Vadi Residence Satış Ofisi sadece konut sahibi olmak isteyenlerin değil yatırımcıların da ilgisini çekiyor.


60 aya kadar “0“ faiz avantajı sunan Altın Vadi’de, banka yok, kefil yok, dosya masrafı yok. Ödeme planı ise yüzde 40 peşin, 1 yıl sonra yüzde 5 ara ödeme, 2 yıl sonra ikinci kez üzde 5 ara ödeme ve kalan bölümün 60 aya kadar “0” faiz ile ödeme imkanından oluşuyor.


Altın Vadi Residence, Arsuz Yolu Kesişimi, Anemonun İskenderun Arsuz Yolunun Güneyinde, 22,5 dönüm arsa üzerine kuruluyor. Denize paralel projede, 25’er katlı 3 blok yer alıyor. Her blokta 167 daire, toplam 501 daireden oluşan projede blokları birbirine bağlayan kapalı iki katlı otoparka da sahip.



Kırıkhan Olay


Geri Dön