27 / 04 / 2024

İskenderun Park Forbes AVM açıldı!

İskenderun Park Forbes AVM açıldı!

Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan Park Forbes AVM açıldı. Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak.



Türkiye'nin ve dünyanın en tanınmış ve beğenilen markalarını İskenderun'lularla buluşturacak olan 'Park Forbes', keyifli konaklama ve alışveriş deneyimi, zengin sosyal yaşam seçenekleri, otoparkı, ulaşım kolaylığı ile İskenderun'da dün saat 14.00'de kapılarını açtı. İskenderun'a ilk kez gelecek olan giyim ve restoran markaları, fitness ve Spa center'ı, sinema salonları, eğlence alanları ile İskenderun'un yeni yaşam merkezi olmayı hedefleyen 'Park Forbes'te tüm hazırlıklar tamam. 


Park Forbes, yılın her döneminde sosyal yaşama keyif katacak; alışveriş hizmetleri, aktivite alanları ve etkinlikleri ile birçok farklı hizmet yer alacak. Tüm markaların çok farklı mimari anlayışı ile açacakları mağazalar, özel dekorasyonlu iç ve dış alanları, geniş galerileri, rahat ve güvenli alışveriş, dinlenme alanları ile uzun ve keyifli saatler yaşatmak amacıyla özel olarak tasarlandı. 


Park Forbes'de; H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü giyim markaları ise İskenderunlular ile ilk kez biraraya gelecek. Hayal Kahvesi, Starbucks, Big Chef s, Ted Bakery, Carl's Jr, Fırın İstanbul, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeler de lezzetlerini ilk kez Park Forbes'da İskenderunluların beğenisine sunacak. 


İskenderun'un eğlence hayatı ve alışveriş anlayışına yeni bir soluk getirecek olan Park Forbes'da, 7 salonlu, 585 koltuk kapasiteli, tam donanımlı Cinemaximum, kentin en yeni sinema salonlarını, sinemaseverlerle buluşturacak. Çocuklar ve gençler için alternatif eğlence alanı olan Playland ise 2 bin metrekarelik bir alanda, birbirinden renkli ve eğlenceli oyun üniteleri ile ön plana çıkacak. Sağlık ile sosyal yaşamı birleştiren Park Forbes'de ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak. 



İskenderun Söz Gazetesi


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması tarafından 125 Milyon dolar yatırımla Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde hayata geçirilen ve JLL Türkiye tarafından kiralama yönetimiyle yapılan Park Forbes alışveriş ve yaşam merkezi törenle açıldı.


MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Edip Zelluh ve ailesinin davetlileri karşıladığı törende konuşan JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, Park Forbes'ın İskenderun'a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, "İskenderun'a ihtiyacı olan ve böyle güzel bir alışveriş merkezini kazandıran başta Zelluh ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, böyle bir yatırımın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum" diye konuştu.


39'uncu Mekanize Piyade ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Antakya ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Oda Başkanları ile kurum amirleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Park Forbes'da H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü markaların da aralarında 108 seçkin mağaza ile 185 odalı Hilton Doubletree Oteli, 7 kiosk noktası, 24 restoran ve kafe bulunuyor. Otelin 6 ay sonra hizmete açılacağı belirtildi.



Hürriyet 




Haber Hatay Söz Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;




Zelluh Ailesinin İskenderun'a kazandırdığı Sahil kordonu üzerinde 32 bin metrekare alana sahip Park Forbes Alışveriş Merkezi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın da katıldığı bir törenle hizmete girdi. 


Unlü sunucu Sinema ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu yaptığı İskenderun Park Forbes'in açılışına HBB Başkanı Lütfü Savaş, 39. Mekanize Piyade Tugayı ve İskenderun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, CHP Hatay eski Milletvekili Abdulaziz Yazar, JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, İskenderun ve Antakya Ticaret Oda Başkanları, işadamları dernek ve siyasi parti temsilcileri ile kalabalık vatandaş topluluğu açılışa ilgi gösterdi. Edip, Sedat ve Nezih Zelluh'un eve sahipliğindeki açılışta aile fertleri kapıda karşıladığı konuklarla yakından ilgilendi. 


Murat Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması tarafından 125 Milyon dolar yatırımla, İskenderun bölgesinde hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından kiralama ve yönetimi yapılan Park Forbes kompleksi içerisinde yer alan 185 odalı Hilton Doubletree otelinde altı ay sonra açılışının gerçekleşeceği de belirtildi. JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, bugün Park Forbes'in yaşam merkezinin halkla buluşma günü diyerek hayırlı uğurlu olmasını diledi. 


Hatay Büyükşehir belediye Başkanı Lütfü Savaş İskenderun'a ihtiyacı olan ve böyle güzel bir alışveriş merkezini kazandıran Zelluh ailesine teşekkür ederek "Ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, böyle bir yatırımı hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum" dedi. 


Açılış kurdelesini katılımcılarla birlikte kesilmesinin ardından kapılarını açan Park Forbes, yaklaşık, 108 seçkin mağazası, 7 kiosk noktası, 24 restoran & kafeleri ile H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü giyim markaları yerini aldı. Hayal Kahvesi, Starbucks, Big Chefs, Ted Bakery, Carl's Jr, Fırın İstanbul, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeler de lezzetlerini ilk kez Park Forbes'da İskenderunluların beğenisine sundu. 


Park Forbes'de, 7 salonlu, 585 koltuk kapasiteli, tam donanımlı Cinemaximum, yeni sinema salonlarını, sinemaseverlerle buluşturacak. Çocuklar ve gençler için 2.000 metrekarelik bir alanda alternatif eğlence alanı olan Playland da yerini aldı. Ayrıca 2.500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunulacak. 



Hatay Söz Gazetesi




Haber Hürriyet Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;




MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması tarafından 125 Milyon dolar yatırımla Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde hayata geçirilen ve JLL Türkiye tarafından kiralama yönetimiyle yapılan Park Forbes alışveriş ve yaşam merkezi törenle açıldı. 


MURAT Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. Yönetim Kurulu başkam Edip Zelluh ve ailesinin davetlileri karşıladığı törende konuşan JLL Türkiye Başkam Avi Alkaş, Park Forbes'in İskenderun'a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, "İskenderun'a ihtiyacı olan ve böyle güzel bir alışveriş merkezini kazandıran başta Zelluh ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, böyle bir yatırımın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum" diye konuşta 39'uncu Mekanize Piyade ve Garnizon Komutam Tuğgeneral Hasan Polat, Antakya ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlan ile kurum amirleri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesüdi. 


ÜNLÜ GİYİM MARKALARI 


108 seçkin mağazası, 7 kiosk noktası, 24 restoran ve kafenin bulunduğu Park Forbes'da; H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü giyim markalan İskenderunlular üe ilk kez bir araya geldi. 



Hayal Kahvesi, Starbucks, Big Chef s, Ted Bakery, Carl's Jr, Fırın İstanbul, Simit Sarayı gibi restoran ve kafeler de lezzetlerini ilk kez Park Forbes'da İskenderunluların beğenisine sundu. Park Forbes'da, 7 salonlu, 585 koltuk kapasiteli, tam donanımlı Cinemaximum sinema salonlan da bulunuyor. Çocuklar ve gençler için alternatif eğlence alam olan Playland da 2 bin metrekarelik bir alanda, birbirinden renkli ve eğlenceli oyun üniteleri üe Park Forbes'da yerini aldı. 


Park Forbes'da aynca 2 bin 500 metrekarelik bir alanda en iyi fitness ve spa hizmeti de sunuluyor. Park Forbes'in bünyesindeki 5 yıldızlı 185 odalı Hüton Doubletree Oteli'nin de 6 ay sonra misafirlerini ağırlamaya başlayacağı belirtildi. 



Hürriyet Ek 




Bu haber Dağyeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Murat Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması tarafından 125 Milyon dolar yatırımla Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde hayata geçirilen, kiralama ve alışveriş merkezi yönetimini JLLTürkiye'nin üstlendiği Park Forbes, renkli ve coşkulu bir törenle açıldı. 

Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunda gerçekleştirilen açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı, İskenderunlu iş adamları, yatırımcılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Murat Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Edip Zelluh ve ailesinin davetlileri karşıladığı törende konuşan JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Park Forbes'in İskenderun'a hayırlı olmasını diledi. Projenin DoubleTree by Hilton ve apart otel fonksiyonları ise yakın bir tarihte tamamlanacağını ve büyük bir açılış ile tüm İskenderun halkına hizmet verileceğni duyurdu. 

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, "İskenderun'a ihtiyacı olan ve böyle güzel bir alışveriş merkezini kazandıran başta Zelluh ailesine teşekkür etmek istiyorum. Ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, böyle bir yatırımın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum" diye konuştu. 

Kurdele kesim törenin ardından Hatay Büyükşehir Belediye başkanı, yatırımcılar ile birlikte mağazaları gezerek yetkililerden bilgi aldı. 

Açılışa Özel Etkinlikler

Park Forbes açılış etkinlik programı çerçevesinde, Türk müziğinin genç ve yetenekli isimlerinden keman virtüözü Ceren Aksan'ın konserine profesyonel dansçıları eşlik etti. Ardından açılış gecesi sahne alan Ozan Doğulu ise İskenderunlu hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Park Forbes alanını dolduran yüzlerce Ozan Doğulu hayranı büyük bir coşkuyla eşlik ettikleri şarkılarla dans ettiler. 

Yurtdışındaki sevilen "Ayna Kostümlü Heykeller", "Görünmez Adamlar" hafta sonu boyunca ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

Ayrıca, Park Forbes'a gelen minik misafirler Playdoh'un yaratıcı oyun hamuru atölyeleri ile 26 Haziran'a kadar eğlenerek öğrenmeye devam edecek. 

gösterileri ile üzerinde yer alan Park Forbes'ta; H&M, Vakkorama, Vakko Butik, Beymen Club, Arc Trend gibi dünyaca ünlü markaların da aralarında bulunduğu 108 seçkin mağaza, 185 odalı Hilton DoubleTree by Hilton Oteli, 24 restoran ve kafenin yanı sıra spa ve fitness merkezi de bulunuyor. 




Dağyeli





Bu haber Atav Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




İskenderun Sahilinde PARK FORBES İsimli Alışveriş ve Yaşam Merkezi törenle hizmete girdi. Murat Turistik Tesis Yatırımları Otelcilik A.Ş. firması ile Şehrimizde Zelluh olarak bilinen yatırımcı ailenin gayretleri ile İskenderun'a kazandırılan PARK FORBES Alışveriş ve Yaşam Merkezi 17 Haziran 2016 Cumartesi günü Saat 14.00'te açılış kurdelesi kesilerek hizmete açıldı. 

Açılışa Zelluh Ailesinin yanısıra Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, İGC Başkanı Veysel Cıncık, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin gibi çok sayıda Antakya ve İskenderun'dan protokol üyeleri, işadamları ve davetliler katılım sağladılar. 

PARK FORBES Alışveriş ve Yaşam Merkezinin açılış konuşmalarında Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ekonominin böyle sıkıntılı olduğu dönemde, bölgemizde gerçekleştirdikleri bu yatırımdan dolayı Zelluh ailesine teşekkür etti, hayırlı uğurlu olmasını diledi ve bol kazançlar temennisinde bulundu. 

PARK FORBES AVM'nin Savaş, işletmeleri ziyaretinde Migros ve bazı mağazaların da açılışını yaparak hayırlı işler ve bol kazançlar dileklerinde bulundu ve sohbet etti. Açılış heyecanı bütün gün devam etti. Zelluh Ailesi, bazı protokol üyeleri ve davetliler ile birlikte hoş sohbetlerde bulunarak AVM'nin açılış kurdelesi kesiminden sonra Zelluh Ailesi, Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaşı ve Protokol üyelerini beraberce alışveriş merkezini gezdirdi. 

Başkan Savaş törenden sonra AVM den ayrılırken Zelluh Ailesi tarafından katılımlarından dolayı duydukları memnuniyet dile getirildi ve teşekkür edilerek uğurlandı. 

tanıtımı ile ilgili bilgi paylaşımında bulundular. Bazı mağazaların düzenlemiş olduğu açılış kurdelesini de İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri ile mağaza yöneticileri birlikte kestiler. Başkan Cıncık, mağaza sahiplerine hayırlı olsun dileğinde bulunarak bereketli kazançlar diledi. 

PARK FORBES Alışveriş ve Yaşam Merkezinin katılımcılar tarafından çok beğenildiği gözlendi. Bugünkü açılışın kısmi açılış olduğu, 6 ay sonra Turizm Kompleksinin de tamamlanmasından sonra büyük bir tören hazırlanacağı söylendi.




Atav Gazetesi


Geri Dön